Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Daniel Radcliffeä hävettää Harry Potterin rooli – ei katso Harry Potter-leffoja itse

Daniel Radcliffeä hävettää Harry Potterin rooli - ei katso Harry Potter-leffoja itse
AOP

Näyttelijä Daniel Radcliffe on kertonut, että häntä hävettää oma roolinsa Harry Potter-leffasarjassa, jossa hän näytteli Harryn roolia, kertoo CBR.

Ensimmäinen Harry Potter-elokuva tuli ulos 20 vuotta sitten. Yhteensä sarjassa on kahdeksan elokuvaa. Radcliffe ponkaisi leffoist koko maailman tietoisuuteen ja on siitä saakka niittänyt mainetta ja kunniaa. Jo 12-vuotiaana hän oli maailman parhaiten tienaava alle 30-vuotias näyttelijä.

”Olen nähnyt Harry Potterit ensi-illoissa, mutta sittemmin olen vältellyt niitä. Jokin sydämessä rikkoutuu jo pelkästään leffatunnarin soidessa. Olen todella kiitollinen kokemuksesta, mutta oma näyttelemissuoritukseni nolottaa. Se ei ole miellyttävää katseltavaa,” Daniel on kertonut.

Viimeisin Harry Potter-elokuva julkaistiin vuonna 2011, jonka jälkeen Radcliffe on ottanut vastaan joitakin pienempiä rooleja. Hänelle on ollut kysyntää myös Broadwayllä. Nykyään Radcliffe asuu vuoron perään Lontoossa ja New Yorkissa.

Joulukuussa HBO Maxilla julkaistiin Harry Potter-leffojen jatko-osa jakso, jossa näyttelijät palasivat Tylypahkaan aikuisina ja kävivät läpi kokemuksiaan velhomaailmasta. Jaksossa nähtiin Daniel Radcliffen lisäksi muun muassa Emma Watson (Hermione Granger) ja Rupert Grint (Ron Weasley).

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos