Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin manageri irtisanoutui: laulaja aikoo lopettaa uransa!

Britney Spearsin ura on lopussa
AOP

Britney Spearsin pitkäaikainen manageri Larry Rudolph on irtisanoutunut. Aiheesta uutisoi Deadline, joka julkaisi myös kirjeen Rudolphin irtisanoutumisesta. Hän on ollut Britneyn manageri jo 90-luvulta saakka.

Irtisanoutuminen tapahtui kirjeellä, joka osoitettiin laulajan holhoajalle, Jamie Spearsille, sekä oikeuden osoittamalle holhoajalle, Jodi Montgomerylle.

”On kulunut kaksi ja puoli vuotta siitä, kun Britney ja minä olemme viimeksi viestineet keskenämme, ja siitä kun hän kertoi minulle haluavansa pitää määrittelemättömän pituisen tauon töistä,” Rudolph kirjoittaa.

”Aiemmin tänään minulle selvisi, että Britney on ilmaissut aikeensa jäädä virallisesti eläkkeelle, ”Rudolph jatkaa.

”Hänen managerinaan uskon, että on Britneyn edun mukaista että irtisanoudun hänen tiimistään, sillä ammatillisia palveluitani ei enää tarvita, ”Rudolph kirjoittaa.

Britney on pitänyt taukoa esiintymisestä jo vuodesta 2019 saakka. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Britney on ilmaissut halunsa päättää uransa. Nyt hänen managerinsa on irtisanoutunut ja näyttää siltä, että toive saattaa toteutua. Britney on ollut viime aikoina otsikoissa holhouskiistan takia: hänen isänsä Jamie on ollut laulajan virallinen holhoaja vuodesta 2008 saakka. Britney on taistellut asiasta oikeudessa jo vuosia, vieläkään saamatta puolelleen oikeuden päätöstä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos