Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spears lopetti siskonsa Jamie Lynnin seuraamisen Instagramissa – taustalla muhii perheriitoja

Britney Spears lopetti siskonsa Jamie Lynnin seuraamisen Instagramissa - taustalla muhii perheriitoja
AOP

Viime vuoden puolella poptähti Britney Spears vihdoin pääsi pois isänsä holhouksen alaisuudesta. Spears oli ollut isänsä holhouksen alla vuodesta 2008 saakka. E! News kertoi hiljattain, että Britney lopetti siskonsa Jamie Lynn Spearsin seuraamisen Instagramissa ja että taustalla on muun muassa perheriita, joka liittyi Britneyn holhoukseen.

Viime vuonna Britney puhui sosiaalisessa mediassa avoimesti siitä, että hänen siskonsa ja äitinsä eivät tukeneet häntä holhouskiistan aikana.

”Britneystä tuntui, että Jamie ei auttanut häntä tarpeeksi,” lähde sanoi.

Holhouskiistan aikana myös fanit olivat pyytäneet Jamielta enemmän tukea Britneylle. Monet jopa uskoivat, että Jamie Lynn yritti hyötyä Britneyn tilanteesta.

Lähde kuitenkin lisäsi, että tuohon aikaan Jamiella oli myös omia haasteita elämässään, jonka takia hän ei voinut tukea siskoaan niin hyvin, kuin hän olisi halunnut.

”Hänellä on omat ongelmansa ja hänellä on kasvukipuja. Hän on kuitenkin yrittänyt tehdä parhaansa,” lähde sanoi.

Spears oli holhouksen alaisuudessa 13 vuotta, kunnes hänen isänsä astui syrjään holhoojan roolista vuoden 2021 lopulla. Los Angelesin tuomioistuin päätti viime vuoden lopulla, että holhous puretaan välittömästi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos