Pidetään yhteyttä

TV

BB-Minna häädetty talosta: paljasti nyt IS:lle oikeat tunteensa Lassea kohtaan!

BB-Minna häädetty talosta: paljasti nyt IS:lle oikeat tunteensa Lassea kohtaan!
Instagram / Big Brother Suomi

Big Brotherin suorassa lähetyksessä Minna potkaistiin talosta ulos. Minna on toinen BB-asukki, joka on joutunut pakkaamaan kimpsunsa ja lähtemään kotimatkalle. Iltasanomat uutisoi hiljattain Minnan fiiliksistä ja siitä, millaisia tunteita hänellä on oikeasti Lassea kohtaan, jonka kanssa vällyjen välissä nähtiin käsipeliä.

”Kyllä mua vähän harmittaa. Jännittävää olla nyt ulkomaailmassa. Kyllä siinä ehti parin viikon aikana unohtaa paitsi kamerat myös sen, että sieltä talosta pitää joskus tulla pois,” Minna summasi IS:lle poistumisensa jälkeen.

”Mutta hyvällä fiiliksellä tässä ollaan. Tämä on pelin henki. Tietyllä tavalla osasin odottaa tätä. Olin kovaäänisimmin ärtyvä tyyppi siellä. Jos olisin ollut näkymätön ja kävellyt talossa seiniä pitkin, olisin varmaan edelleen siellä,” hän jatkoi.

Minna oli paljastanut IS:lle ennen taloon lähtemistä, että hänen heikkoutensa ovat nuoret miehet. Ei siis mikään ihme, että 26-vuotias Lasse veti Minnan kiinnostuksen puolelleen.

”Kyllä siellä pientä ihastumista oli, mitä en olisi uskonut. Mä luulen, että se johtui tästä Big Brother -kuplasta. Vaikka siellä on sun kanssa viisitoista muuta ihmistä, toisinaan voi tuntea olonsa hyvin yksinäiseksi. On kiva saada turvaa ja läheisyyttä ja se oli ihanaa,” Minna pohti.

Minna kertoo myös unohtaneensa, että talossa oli kameroita.

”Mutta kyllä mä haluaisin hoitaa Lassen kanssa hommat loppuun pidemmän kaavan kautta, ilman kameroita. Hän on oikein hyvä tyyppi eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa ja haluaisin ainakin nähdä. Mutta Lassestahan minä en tiedä,” hän lisäsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos