Pidetään yhteyttä

Viihde

Batman-tähti Val Kilmer avaa taisteluaan kurkkusyöpää vastaan uudessa dokumentissa: Valin ääntä ei ole tunnistaa!

Val Kilmerin uusi dokumentti kertoo hänen elämästään
AOP

Etenkin Batman elokuvista ja Top Gunista tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Val Kilmer on julkaissut dokumentin Val, jossa hän avaa taisteluaan kurkkusyöpää vastaan. Aiheesta kertoo muun muassa People. Traileria selostaa Kilmerin poika Jack, sillä Kilmerin on itse vaikea puhua.

”Minulla diagnosoitiin hiljattain kurkkusyöpä. Toivun yhä, ja on vaikeaa puhua ja tulla ymmärretyksi. Mutta haluan kertoa tarinani enemmän kuin koskaan,” Kilmer kertoo trailerissa.

Val Kilmerin omaa ääntä kuullaan trailerissa vain lyhyt pätkä, sillä hänen on vaikea puhua. Hän istuu sohvalla kurkkuaan pidellen.

”Olen yrittänyt nähdä maailman yhtenä elämän osana,” Kilmer sanoo hitaasti.

Dokumentin ensi-ilta oli eilen maanantaina 7.7. Ranskan Cannesissa. Dokumentti koostuu suurimmaksi osaksi Valin itse filmaamista, arkistoista löydetyistä videopätkistä. Trailerissa vilahtavat myös muun muassa Sean Penn ja Kevin Bacon.

Val vietiin ensimmäisen kerran sairaalaan jo vuonna 2015, mutta hän myönsi kurkkusyövän vasta vuonna 2017. Viime vuodet Kilmer on pysynyt poissa julkisuudesta. People kertoo, että syöpähoitojen lisäksi Kilmerille on tehty trakeostomia eli reikä henkitorveen, joka helpottaa hengittämistä.

Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos