Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Alec Baldwin kommentoi Rust-elokuvan onnettomuutta, vaimo Hilaria huusi paparazzeille

Alec Baldwin kommentoi Rust-elokuvan onnettomuutta, vaimo Hilaria huusi paparazzeille
AOP

Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui reilu viikko sitten onnettomuus, kun Alec Baldwinin käyttämässä rekvisiitta-aseessa olikin oikeita panoksia. Ase laukesi vahingossa ja osui kuvaaja Halyna Hutchinsiin ja ohjaaja Joel Souzaan. Halyna sai surmansa ja Joel sai osuman olkapäähän.

Monet elokuvassa mukana olleet ovat kommentoineet onnettomuutta, mutta Alec Balwin ei aikaisemmin vielä astunut julkisuuteen. Nyt hän kommentoi asiaa.

”Onnettomuudessa kuollut Halyna Hutchins oli hyvä ystäväni. Sinä päivänä, kun saavuin kuvauksiin Santa Fehen, kävin illallisella hänen ja ohjaaja Joel Souzan kanssa. Meillä oli todella hyvä porukka kasassa tekemässä tätä elokuvaa, ja sitten tapahtui tämä järkyttävä onnettomuus,” hän sanoi.

Insider kertoo, että Baldwinin vaimo Hilaria oli suuttunut heitä seuranneille paparazzeille, jotka kyselivät, tunsivatko he kuvaajan perheen. Paparazzit eivät kuitenkaan muistaneet Halynan nimeä, mikä sai Hilarian suunniltaan.

”Halyna, hänen nimensä oli Halyna! Jos kerran olette perässämme ja käytätte tähän paljon työaikaa, kyllä teidän pitäisi tietää, kenestä puhutaan,” Hilaria oli huutanut.

Myös Alec oli ollut ihmeissään siitä, etteivät paparazzit tienneet Halynan nimeä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos