Pidetään yhteyttä

Julkkikset

8-vuotias North West kuvasi TikTokiin videon, joka ei saanut kiitosta äidiltä – mitä tapahtuu Northin tilille?

8-vuotias North West kuvasi TikTokiin videon, joka ei saanut kiitosta äidiltä - mitä tapahtuu Northin tilille?
AOP

Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytär, 8-vuotias North West liittyi marraskuun lopussa TikTokiin ja hänen suosionsa räjähti saman tien. Nyt hänellä on TikTokissa jopa 2,1 miljoonaa seuraajaa.

Hän julkaisee tilillään kaikenlaisia videoita esimerkiksi ystävistään ja leikeistään kotona. Näet esimerkin alla olevalta videolta.

Hiljattain hän kuitenkin oli TikTokissa livenä. Hän antoi seuraajilleen kiertueen kodistaan, mihin hän ei kuitenkaan ollut saanut lupaa äidiltään.

”North lopeta. Et saa tehdä noin. Oletko oikeasti livenä?” sängllä makoileva Kardashian kysyi Northilta juuri ennen kuin livevideo katkesi.

Äidin huolet olivat aiheellisia, sillä ovathan Kardashianit julkkiksia ja turvallisuuskysymykset nousevat heti pinnalle. Koska kyseessä oli livevideo, se ei tietenkään tallentunut TikTokiin. Toistaiseksi jää nähtäväksi, millaista sisältöä North tulee tulevaisuudessa jakamaan.

Alla näet videon, jossa North leikkii pikkusisarustensa kanssa joulukuusen koristamassa huoneessa.

Kardashianin ja Westin avioero ei ole vielä päätöksessä, mutta toistaiseksi lapset asuvat Kardashianin luona pariskunnan yhteisessä kartanossa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@kimandnorth

We’re having so much fun🤩

♬ original sound – Kim and North

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos