Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigalegenda ryöpyttää Unitedin pelaamista: ”He eivät olleet riittävän kurinalaisia”

Paul Scholes
AOP

Galatasaray nousi kahdesti kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja onnistui raapimaan tärkeän tasapelipisteen Manchester Unitedia vastaan. Omalla peliurallaan Unitedia edustanut Paul Scholes kritisoi entisen seuransa pelaamista.

Manchester United näytti olevan matkalla helppoon voittoon Galatasarayta vastaan keskiviikkona. Erik ten Hagin suojatit menivät pelissä jo 3-1 johtoon, mutta kotiyleisönsä edessä pelannut turkkilaisseura onnistui nousemaan tasoihin. Lopputuloksen myötä Mestarien liigan A-lohkon toinen jatkopaikka on vielä täysin avoinna.

Mittavan uran Unitedin paidassa tehnyt Paul Scholes arvosteli voimakkaasti englantilaisjoukkueen esitystä.

– Heiltä ei löydy vaadittavaa johtajuutta, vaikka joukkueessa pelaa Lindelöfin (Victor) ja Maguiren (Harry) kaltaisia pelaajia. Heidän pakettinsa oli täysin levällään.

– United on aina vaarallinen vastaiskuissa, mutta he eivät onnistuneet säilyttämään tasapainoaan. Ottelu aaltoili päästä päähän, eivätkä he tarvinneet sellaista ollessaan johtoasemassa. Tämä oli todella sekasortoinen ottelu alusta loppuun.

– United aloitti hyvin ja siirtyi 2-0 johtoon, mutta he eivät olleet riittävän kurinalaisia. He yrittivät loppuun asti tehdä maaleja, mutta tällä tavalla on erittäin vaikeaa voittaa otteluita Euroopassa.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos