Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Messin debyytti keräsi supertähdet Miamiin – Argentiinalainen villitsi yleisöä uskomattomalla tempulla

Lionel Messi iski voitto-osuman debyytissään
AOP

Jalkapallon supertähti Lionel Messi nähtiin ensimmäisen kerran tositoimissa, kun argentiinalisen kovasti odotettu debyytti Inter Miamin paidassa nähtiin perjantai-iltana Yhdysvalloissa.

Inter Miamin noin 20 000 henkeä vetävä stadion oli loppuunmyyty, kun supertähti Lionel Messi esiintyi joukkueen paidassa ensimmäisen kerran. Argentiinalaisen debyyttiä oli Miamiin saapunut seuraamaan myös iso joukko muita supertähtiä ja julkkiksia ja katsomossa oli ainakin koripallolegenda LeBron James, tennistähti Serena Williams sekä tv-tähti Kim Kardashian.

Inter Miami kohtasi meksikolaisen Cruz Azulin liigacupissa vieden voiton lopulta lukemin 2-1. Ottelun ratkaisuhetket tarjosivat kuitenkin dramatiikkaa ja ne kirjataan historian kirjoihin.

Huuhkajienkin paidasta tuttu Robert Taylor avasi ottelussa maalihanat aivan ensimmäisen jakson lopussa vieden isännät 1-0 johtoon. Cruz Azul tasoitti ottelun kuitenkin toisella jaksolla ja vahvasti näytti jo siltä, että ottelussa olisi tyytyminen pisteiden jakoon.

Joukkueen superhankinta Messi pääsi kuitenkin tarjoamaan ottelun lisäajalla sitä, mitä monet fanit argentiinalaiselta Miamissa odottavat. 36-vuotias Messi pääsi kokeilemaan neljännellä lisäminuutilla vielä vapaapotkua ja laukoi joukkueensa upealla laukaukselle voittoon.

– Halusimme aloittaa näin – antamalla näille ihmisille voiton, Messi iloitsi ottelun jälkeen.

– Tiesimme, että meille oli erittäin tärkeää aloittaa tämä mestaruustaistelu voitokkaasti. Onneksi pystyimme siihen lopulta, ja olen erittäin onnellinen.

Tunnelma katsomossa räjähti viimeistään seitsenkertaisen Ballon d’Or -voittajan maalin jälkeen ja innokkaimmat fanit jopa juoksivat kentälle juhlistamaan voitto-osumaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos