Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Joel Pohjanpalolle pitkä jatkosopimus!: “Paras valinta”

Joel Pohjanpalo jatkaa Venezia FC:n riveissä
AOP

Joel Pohjanpalo on allekirjoittanut italialaisseura Venezia FC:n kanssa pitkän jatkosopimuksen.

Huuhkajat-tähti Joel Pohjanpalo jatkaa Italian Serie B:ssä pelaavan Venezia FC:n riveissä. Suomalaistähti allekirjoitti seuran kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2027 saakka.

– On mahtava tunne saada jäädä Venezia FC:hen. Olen erittäin tyytyväinen tähän joukkueeseen ja sen faneihin. Täällä jatkaminen on mielestäni paras valinta, Pohjanpalo iloitsii seuran julkaisemalla tiedotteella.

Pohjanpalo oli viime kaudella yksi joukkueensa kantavista pelaajista ja vastasi muun muassa joukkueen maalintekovoimasta suuresti, iskemällä kaudella 19 osumaa. Tällä kaudella mies näyttää jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi ja suomalaistähti onkin heilutellut verkkoja vasta alkaneella kaudellakin jo kahdesti.

Pohjanpalon merkityksestä ja esimerkillisyydestä kertoo myös miehelle luotettu kapteeninnauha, jota suomalainen on kantanut joukkueessa ylpeänä.

– Kun seura antaa sinulle vastuun kapteeninnauhan kantamisesta ja näkee sinut kentän avainpelaajana, on mielestäni osoitettava kiitollisuutta ja uskollisuutta.

29-vuotias Pohjanpalo siirtyi italialaisseuraan Bayer Leverkusenista vuosi sitten.

– Venetsia on ainutlaatuinen kaupunki maailmassa, perheeni ja minä rakastamme täällä asumista ja olen iloinen voidessani pitää tätä pelipaitaa myös seuraavat vuodet, Pohjanpalo kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos