Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Venäläistähti lähestyy pelikuntoa – Miten käy NHL-kauden avauksen?

Andrei Svechnikov
AOP

Carolina Hurricanes on saanut hyviä uutisia sairastuvan puolelta, kun Andrei Svechnikovin on määrä palata loukkaantumisen jälkeen jäälle perjantaina. Pitkään sivussa ollut venäläispelaaja keskittyi tiistaina jään ulkopuolisiin harjoitteisiin ja kertoi kuntoutuksen edenneen suunnitelmien mukaisesti.

Andrei Svechnikov on toipunut odotetulla tavalla polvileikkauksestaan ja mies palaa jäälle kuluvan viikon perjantaina. Venäläistähti loukkaantui 11. marraskuuta pelatussa runkorsarjaottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan, jonka jälkeen edessä oli pitkä kuntoutusjakso.

Svechnikov oli tiistaina median haastateltavana ja kertoi toipumisestaan.

– Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Olen tehnyt joka päivä rajusti töitä ja kuntouttanut itseäni. Jalkani tuntuu nyt paljon vahvemmalta.

Svechnikov paljasti aiemmin elättelevänsä toiveita täydestä pelikunnosta, kun Hurricanes kohtaa kauden avausottelussaan 11. lokakuuta Ottawa Senatorsin.

– Lääkäri sanoi, että toipuminen tulee vaatimaan kuusi tai seitsemän kuukautta, joten paluu lokakuussa on täysin mahdollinen. Olen toiveikas sen suhteen.

Svechnikov ehti pelata ennen loukkaantumistaan 64 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 23+32=55. Mies oli loukkaantumishetkellä joukkueensa neljänneksi tehokkain pelaaja, jonka lisäksi hyvät otteet poikivat uran ensimmäisen valinnan NHL All Star-tapahtumaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos