Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Suomalaiset tulessa viime yönä NHL:ssä!: “Ehkä yksi hienoimmista hetkistäni”

Anton Lundell ratkaisi Floridalle voiton jatkoajalla
AOP

Viime yönä pelattiin NHL:ssä useampi ottelu ja suomalaiset olivat jälleen hyvin edustettuina.

Anton Lundell iski Florida Panthersin paidassa uransa ensimmäisen jatkoaikamaalin ja ratkaisi joukkueelleen 3-2 voiton Ottawa Senatorsista. Suomalainen pääsi niittaamaan kiekon reppuun Matthew Tkachukin ja Brandon Montourin esityöstä. Lundell on nyt kolmen ottelun maaliputkessa.

– Se oli ehkä yksi hienoimmista hetkistä minulle tässä rakennuksessa. Menin sinne ja odotti tilaisuuttani. Sain kiekon, näin [lyhyen] laidan olevan auki ja yritin tehdä maalin, Lundell summasi voitto-osumastaan.

Myös suomalaistähdet Kaapo Kakko sekä Miro Heiskanen pääsivät viime yönä maalien makuun, kun New York Rangers otti 3-1 voiton Dallas Starsista.

Heiskanen iski uransa 400. NHL-esiintymisessä joukkueensa ainokaisen ottelun toisessa erässä.

Yön tilastoihin suomalaisväriä lisäsi myös Erik Haula, joka viimeisteli yhden osuman New Jersey Devilsin ja Washington Capitalsin kohtaamisessa. Haulan edustama Devils taipui lopulta ottelussa 6-2.

Myös Pittsburgh Penguinsin Valtteri Puustinen onnistui maalinteossa kun tämän joukkue hävisi New York Islandersille. Artturi Lehkonen puolestaan sinetöi Colorado Avalanchen 3-1 voiton Vancouver Canucksista iskemällä kiekon tyhjiin ottelun lopussa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos