Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Nuoret Leijonat tekivät sen mitä vaadittiin – Vihdoin avausvoitto MM-kisoissa!

Suomi kaatoi Latvian alee 20-vuotiaiden MM-turnauksessa
AOP

Nuoret Leijonat nappasivat vihdoin avausvoittonsa alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-turnauksessa, kaatamalla perjantaina Latvian 0-4.

Voitto oli Nuorille Leijonille paitsi henkisesti helpottava, mutta myös elinehto turnauksen jatkumisen kannalta. Ottelun häviäjä olisi mitä luultavimmin lohkon jumbo, joten halua riitti molemmilla joukkueilla heti alkuminuuteista lähtien.

Suomen joukkueella painoi varmasti otteluun lähdettäessä avausotteluiden tappiot. Nuoret Leijonat hävisi turnauksen avausottelun Kanadalle ja heti perään shokkitappion Saksalle. Näytön halu oli varmasti jokaisella pelaaja Latvia-ottelussa siis kova ja se tuottikin tulosta.

Jere Lassila iski Suomen avausmaalin ensimmäisessä erässä ylivoimalla. Jesse Pulkkinen iski heti perään toisen ja Suomi pääsi erätauolle 0-2 johdossa. Maalien välissä peli ehti vanheta vain 58 sekuntia.

Kasper Halttunen vei Suomen toisessa erässä jo kolmen maalin johtoon ja kaikki näytti sujuvan Nuorten Leijonien mukaan. Oiva Keskinen viimeisteli vielä kolmannessa erässä ottelun loppulukemiksi komeat 0-4 Suomelle.

Toisessa erässä nähtiin kuitenkin myös hieman haparointia, sillä Suomen syöttöjen laadussa sekä hyökkäyspelissä oli parantamisen varaa. Täysin Nuorten Leijonien peli ei siis vielä ole siellä missä toivottiin, mutta Latvian pitäminen tiukasti kurissa ja oma maali puhtaana oli ehdottomasti positiivinen asia.

Ottelun lopussa Latvia haki vimmatusti kavennusta kahden miehen ylivoimalla, mutta Suomen maalilla torjunut Noa Vali piti maalinsa puhtaana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos