Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL-tähdelle tuntuva pelikielto! – ”Tiedämme, että hän on katuvainen”

NHL
Unsplash

Ottawa Senatorsin hyökkääjä Shane Pinto on saanut NHL:ltä 41 ottelun pelikiellon urheiluvedonlyöntiin liittyvästä toiminnasta, liiga ilmoitti torstaina.

Ottawan Senatorsin Shane Pinto on määrätty pelikieltoon vedonlyöntirikkomusten takia. NHL kertoi lausunnossaan, ettei se löytänyt todisteita siitä, että Pinto olisi lyönyt vetoa taalaliigan peleistä. Liiga lisäsi, että se ”pitää tätä asiaa loppuun käsiteltynä, ellei uutta tietoa ilmaannu”.

22-vuotias Pinto on allekirjoittamaton rajoitettu vapaa agentti, joka ei ole vielä pelannut tällä kaudella hänen sopimustilanteensa ajauduttua umpikujaan. Ottawa Senators julkaisi pelaajansa tilanteesta seuraavanlaisen tiedotteen:

– Meille ilmoitettiin National Hockey Leaguen tutkimuksesta tässä asiassa, ja lisätietoa annettiin seuran käyttöön, kun liigan tutkimus oli eilen päättynyt.

– Shane on jääkiekkoseuramme arvostettu jäsen; valloittava, älykäs nuori mies, joka teki huonoja päätöksiä, jotka ovat johtaneet hänelle määrättyyn pelikieltoon. Tiedämme, että hän on katuvainen virheistään.

– Ottawa Senators tukee täysin NHL:n vedonlyöntiä koskevia sääntöjä. Vaikka koko organisaatio on surullinen kuullessaan tästä asiasta, se on edelleen sitoutunut Shaneen ja tekee yhdessä kaiken tarvittavan, jotta hän saisi tukea, jonka avulla hän voi ratkaista ongelmansa ja palata yhteisöömme.

– Kun aika on oikea, toivotamme liigan siunauksella hänet tervetulleeksi takaisin organisaatioon ja otamme hänet avosylin vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos