Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Katso: Karmea moka Norjan maalivahdilta! – Hurjassa vireessä oleva Leijonat-tähti kiitti

Leijonat kaatoi Norjan jääkiekon MM-kisoissa
AOP

Leijonat kaatoi Norjan vahvan esityksen päätteeksi maalein 1-4 MM-kisoissa.

Norja taipui odotetusti Leijonien käsittelyssä MM-kisoissa maalein 1-4. Suomen maaleista vastasivat Oliver Kapanen ja Arttu Hyry, jotka iskivät kumpikin kaksi täysosumaa. Kahden tehopisteen iltaa viettivät myös Jere Innala ja Oliwer Kaski, jotka syöttivät Suomen osumat.

20-vuotias Kapanen jatkoi Norjaa vastaan siitä, mihin eilen ottelussa Iso-Britanniaa vastaan jäi. Nuorukainen iski Iso-Britannian verkkoon hattutempun ja oli lähellä iskeä heti perään toisenkin. Kapasen illan toinen osuma oli melkoinen lahja Norjan maalivahti Jonas Arntzenilta, kun tämä lahjoitti kiekon suoraan suomalaistähdelle maalin edessä.

Ottelun maalit nähtiin kahdessa ensimmäisessä erässä. Kolmannessa erässä Suomi sai nostettua jalkaa hieman kaasulta ja höllättyä peliä.

Vahvasta ja hallitsevasta pelistä huolimatta, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen löysi myös parannettavaa. Ensimmäisessä erässä Norja pääsi Jalosen mielestä turhan helposti Suomen maalille.

– Ensimmäinen erä oli meiltä huolimatonta kiekollista pelaamista. Norjalla oli siinä monta hyvää paikkaa, mutta onneksi Harri Säteri oli jälleen maalilla erinomainen, Jalonen totesi pelin jälkeen tv-haastattelussa.

– Sitten parannettiin kyllä. Jos nyt jotain huonoa hakee, niin se ensimmäisen erän huolimattomuus ja se, että kyllä meidän olisi pitänyt noista paikoista ehdottomasti tehdä enemmän maaleja, mies jatkoi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos