Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Karmea alku NHL-kauteen! – Edmonton Oilersin supertähti sivuun loukkaantumisen vuoksi

Connor McDavid sivuun loukkaantumisen vuoksi
AOP

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid on sivussa joukkueen kokoonpanosta 1-2 viikkoa ylävartalovamman takia.

Edmonton Oilersin surkea kauden alku synkistyi entisestään, kun seura tiedotti, että joukkueen supertähti Connor McDavidin loukkaantuminen pitää miehen sivussa parisen viikkoa.

NHL:n suurimpiin megatähtiin kuuluva McDavid loukkaantui tavanomaisen näköisessä pelitilanteessa Edmonton Oilersin viime pelissä. Ottelun lopussa tapahtuneen loukkaantumisen myötä kanadalaistähti luisteli sivuun, mutta seurasi ottelun loppuun vaihtopenkiltä.

Fanit elättelivät siis toiveita, että miehen loukkaantuminen ei olisi kovin vakava. Oilers kuitenkin tiedotti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, että ylävartalovamma pitää miehen sivussa 1-2 viikkoa.

Oilersin supertähden loukkaantuminen tulee joukkueelle todella ikävään saumaan, sillä sen alkukausi NHL:ssä ei ole sujunut alkuunkaan suunnitelmien mukaan. Nyt se joutuu yrittämään kääntää kurssin ilman suurinta tähteään. Oilers on voittanut pelaamastaan viidestä ottelusta toistaiseksi ainoastaan yhden.

Viimeksi McDavid on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa NHL:ssä kaudella 2019-20. Tuolloin Oilers esiintyi vahvasti ilman superähteään ja samaa vaaditaan myös nyt.

Viime kaudella McDavid paukutti 82 pelaamassaan runkosarjaottelussa hurjat 153 tehopistettä (64+89). Tämä kausi on alkanut tehoin 2+6.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos