Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

TV

Miten Simpsonit onnistuu ennustamaan tulevaa? Nyt se selviää!

Miten Simpsonit onnistuu ennustamaan tulevaa? Nyt se selviää!
Instagram / @thesimpsons

Simpsonit-televisiosarja on yksi maailman katsotuimmista, tunnetuimmista ja palkituimmista sarjoista. Sarjaa on vedetty jo 33 tuotantokauden verran ja tulossa oleva 34. tuotantokausi tulee olemaan tuottajien mukaan kaikista paras.

Vuosien varrella on keskusteltu siitä, kuinka Simpsonit onnistuu ennustamaan tulevaa. Simpsonit ennusti muun muassa Donald Trumpin tulemisen Yhdysvaltojen presidentiksi ja jopa Covid-pandemian alkamisen.

Sarjan showrunner Matt Selman kertoo, että ensi kaudella nähdään jakso, jossa paljastetaan salaisuus tulevaisuuden ennustamiseen.

”Se on käsitteellinen jakso, jossa tapahtuu paljon hulluja asioita, mutta siinä selitetään, miksi Simpsonit-sarja näkee tulevaisuuteen,” Selman kertoo Daily Mailille.

”Se on ehdottomasti parhain 34. kausi, jota on koskaan nähty,” Selman kiteyttää.

Yksi kysymys Simpsoneista on kuitenkin ylitse muiden: miten sarja pystytään pitämään mielenkiintoisena tuotantokausi toisensa jälkeen?

”Se on meidän suurin luovuuden haasteemme. Eli se, että varmistamme jokaisen jakson olevan uniikki, erottuva, ja että siinä on jokin uusi sanoma. Onneksi maailma tarjoaa jatkuvasti asioita, jotka tarvitsevat peilailua Springfieldin peilin kautta. Eli siitä on siis kiittäminen maailmaa, mutta myös maailman on parannuttava,” Selman kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos