Pidetään yhteyttä

TV

Kohauttava uutinen Netflixiltä: tätä voi odottaa vuoden 2022 lopulla

Kohauttava uutinen Netflixiltä: tätä voi odottaa vuoden 2022 lopulla
Instagram / @thetechopolice

Jo jokin aika sitten vihjailtiin siitä, että suoratoistopalvelu Netflix saattaisi alkaa näyttää mainoksia palvelussaan. Nyt The New York Times on vahvistanut sen, että Netflix tulee pyörtämään alkuperäisen suunnitelmansa olla näyttämättä mainoksia palvelussaan.

Syynä tähän päätökseen on se, että suoratoistopalvelu menetti tänä vuonna tilaajia enemmän kuin koskaan. Lisäksi Netflix on kyllästynyt salasanojen ja käyttäjätunnusten jakamiseen ja se aikoo tarttua tähän tiukemmalla otteella.

Mainoksia aletaan todennäköisesti näyttää jo vuoden 2022 lopulla. Kaikille käyttäjille niitä ei näytetä ja vielä on epäselvää, tuleeko tämä tapahtumaan kaikkialla maailmassa vai vain Yhdysvalloissa. Netflix suunnittelee myös alkavansa tarjota edullisempia tilauspaketteja, joissa käyttäjät maksavat vähemmän, mutta heille näytetään mainoksia.

Netflix ei ole ainoa striimauspalvelu, joka näyttää mainoksia. Muun muassa Tubi TV, Hulu, HBO Max ja monet muut palvelut näyttävät mainoksia. Nähtäväksi jää, milloin tämä muutos tapahtuu ja tuleeko se tapahtumaan myös Suomessa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos