Pidetään yhteyttä

TV

Hittisarja Emmerdalen tosielämän asukkaat paljastavat totuuden – Tällaista elämä kylässä oikeasti on

Emmerdalen tosielämän asukkaat kertovat milaista kylässä on oikeasti asua
AOP

Suosikkisarja Emmerdalea on kuvattu vuodesta 1996 lähtien Englannin maaseudulla historiallisessa Harewoodin kylässä. Tätä ennen kuvasupaikkana toimi idyllinen Esholtin kylä Bradfordissa, Länsi-Yorkshiressä. Esholt inspiroi Emmerdale-sarjaa vuosina 1976-1996.

Tosielämän Emmerdale kylän asukkaat Esholtissa ovat nyt paljastaneet, millaista on asua siinä oikeassa “Emmerdalessa”. Ilmeisesti elämä ei kuitenkaan ole ihan samanlaista kuin suositun saippuasarjan asukkailla, paikallisten mukaan elo on huomattavasti tasaisempaa ja vähemmän dramaattista.

Vaikka kaunis paikka olikin erinomainen ympäristö sarjalle, ei oikealla elämällä ole mitään tekemistä sarjan juonikäänteiden kanssa.

On hyvin epätodennäkistä, että paikalliset joutuisivat lento-onnettomuuksiin tai piirityksiin. Myöskään tulipalot, kidnappaukset, myrkytykset ja murhat eivät onneksi ole tosielämässä arkipäivää.

Siitä huolimatta viimeiset vuodet ovat olleet haastavia aikoja koronaepidemian vuoksi.

Ennen kuin korona iski Iso-Britanniaan, vierailivat turistit kylässä sankoin joukoin  ja vaeltelivat kauniin kylän kaduilla ja ottivat kuvia asukkaiden kanssa.

Jopa Esholtin versio The Woolpackista on kärsinyt vuodesta 2020 lähtien. The Woolpack on Emmerdalen paikallinen kapakka.

Sähköasentaja Bobby Sharp, 53, on asunut kylässä 26 vuotta ja kertoi, että hänen muutaessaan kylään, tuntui kuin olisi astunut suoraan Emmerdalen kohtaukseen.

“Lopetin sen katsomisen, koska sarja muuttui hieman hassuksi”, Sharp totesi.

“Sarjassa tapahtuu liikaa kaikkea ja se oli vain naurettavaa. Suljin telkkarin ja en ole katsonut sarjaa sen jälkeen. Sarja kertoo pienestä kylästä, mutta silti siellä tapahtuu näitä murhia ja muita, liikaa kaikkea”, hän lisäsi.

The Woolpackissa oli ennen kuhinaa, nyt koko kylä on hiljainen

Sharp totesi myös, että alue oli täynnä elämää silloin kun hän muutti sinne.

““Pubissa oli ennen iltaisin kiirettä. Aina tapahtui jotain ja oli tarina kerrottavana. Nykyään ei näytä tapahtuvan mitään”, hän totesi.

Kylä on täynnä ystävällisiä ihmisiä, mutta sieltä puuttuu se sama henki kuin ennen vanhaan, jolloin paikalliset kokoontuivat pubiin tuopille ja rupattelivat niitä näitä tunnin tai pari.

Woolpackin vuokraemäntä Linda Saint kertoi, että kapakalla on ollut haasteita ja sulkeminen on ollut lähellä turistikadon jälkeen epidemiasta johtuen.

Graham Boyle, 69, on asunut Esholtissa 15 vuotta. Hän vahvisti, että murhaajia ei ole vapaana ja sanoi, että sarja on “ihan epärealistinen” mitä tulee kylän todelliseen elämään.

Lähde: The Sun

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos