Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Voice.fi: Maria Veitolan kodissa vieraita: ”Puolisoni on tottunut kaikkeen”

Voice.fi: Maria Veitolan kodissa vieraita: "Puolisoni on tottunut kaikkeen"
Instagram / Maria Veitola

Maria Veitolan luotsaama ohjelma Yökylässä Maria Veitola on saamassa pian päinvastaisen ohjelmaformaatin nimeltään Vuoroin vieraissa. Maria Veitola avaa kotinsa ennestään tapaamilleen julkimoille ja ensimmäisenä on vuorossa Sanna Marin.

Monia jännittäisi avata ovensa pääministerille, mutta Maria on innoissaan.

”Paljon enemmän jännittää, kun menee yökylään, koska silloin tapaa ihmiset ensimmäistä kertaa. Nyt kun he tulevat mun luokse päiväkylään, mehän ollaan jo tuttuja,” Veitola sanoo Voice.fi:lle.

Veitola kertoo nauttivansa emännän hommista ja sanoo, että on mukava antaa takaisin.

”Se on vaan tosi kivaa. On ihanaa, että kun olen saanut nauttia vieraanvaraisuudesta heidän luonaan, he ovat laittaneet ihanasti kaikki asiat mulle silloin aikoinaan ja pitäneet minua hyvänä, voin vähän antaa takaisin. Se on vaan kaunista vastavuoroisuutta,” Veitola kuvailee.

Perhe on myös ottamassa vieraat vastaan hyvillä mielin. Vaikka lapsia ja Marian puolisoa ohjelmassa ei nähdä, puoliso on Marian mukaan tottunut kaikkeen hänen kanssaan.

”Kyllähän me siitä aluksi puhuttiin, koska se on meidän koko perheen koti, että miten he sen kokevat, että täällä tehdään tv-ohjelmaa. Puoliso on ihmeellisen hyvällä itsetunnolla varustettu ihminen ja tottunut kaikenlaiseen mun kanssa. Hän oli vaan että ok,” Veitola kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä’.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos