Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Voice.fi: Lauri Salovaaran budjetti kutistuu 1500 eurosta 80 euroon per viikko: ”Vetää hiljaiseksi”

Voice.fi: Lauri Salovaaran budjetti kutistuu 1500 eurosta 80 euroon per viikko: "Vetää hiljaiseksi"
Instagram / Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat-sarjan uusi kausi alkaa keskiviikkona Nelosella. Ensimmäisessä jaksossa budjettejaan vaihtavat yrittäjä Lauri Salovaara ja nuorisotyöntekijä Jaakko Jääskeläinen.

Kaksikko asuu viikon verran toistensa kodeissa ja elävät toistensa elämää. Myös viikoittainen budjetti vaihtuu päittäin.

Laurille läppäistään eteen kirjekuori, jossa on hänen uusi viikkobudjettinsa: 80 euroa. Lauri on tottunut elämää 1500 euron viikkobudjetilla.

”Siis viikkobudjetti on 80 euroa. Tämä vetää hiljaiseksi. 80 euroa, jonka pitää riittää viikossa elämiseen. Wau. Tämä menee jo tunteisiin. Ei sillä, ettenkö pärjäisi,” hän sanoo Voice.fi:n mukaan.

Lauri tietää, että monille 80 euron viikkobudjetti on riittävä. Hän on tehnyt itse töitä kovasti rahojensa eteen ja tottunut sen tuomiin mahdollisuuksiin.

”Tuntuu, että olen oikein pöyhkeä, kun on tietynlaista autoa ja mökkiä somessa. Toki se on markkinointia, mutta tuntuu kahta kauheammin, että mitäs elvistelet siinä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta siihen.”

Jaakko hämmästyy myös käteensä saamasta 1500 euron viikkobudjetista.

”Mitä ihmettä? Tässä loppuvat sanat kesken. En osannut odottaa tuollaista summaa – saatika tunnetta, kun pitää sellaista summaa kädessään. Jotenkin rahan käsitys katoaa, se on sellainen oma tunteensa,” hän sanoo.

”Mihin ihmeeseen voi tunkea näin paljon rahaa viikossa?” Jaakko pohtii.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos