Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

VilleGalle paljastaa alkoholinkäytön synkät salat Maria Veitolalle

VilleGalle paljastaa alkoholinkäytön synkät salat Maria Veitolalle
Instagram / @vikidivillegalle

Muusikko VilleGalle oli viisi vuotta sitten ohjelmassa Yökylässä Maria Veitola ja nyt on Marian vuoro kutsua VilleGalle omaan kotiinsa ohjelmassa Vuoroin vieraissa.

Ohjelmassa VilleGalle paljastaa, kuinka paljon alkoholia tuli käytettyä. Vuonna 2016 VilleGalle asui kalliossa ja välit räppiduon toiseen osapuoleen Jare Brandtiin olivat jo viilenneet.

”Se oli tosi päihteistä, rikkinäistä. Katsoin jaksosta pätkiä ja jutellaan Jaren kanssa siinä, niin meillä on hänenkin kanssaan etäisempi meininki kuin uramme alussa tai nyt. Mentiin tietyissä asioissa eri suuntiin. Jare rupesi seurustelemaan, ja mä pyörin siinä Kalliossa, hengasin näiden meidän nuorten artistien kanssa,” VilleGalle pohtii Marialle.

Maria kysyy, miten päihteet näkyivät tuolloin hänen elämässään.

”Kyllä mä olen sitä kysymystä aina pohtinut, että kuka tuo ne jääkaapit täyteen sitä viinaa sinne bäkkäreille. Mikä siinä voi olla lopputulos, jos viisi jätkää ajaa 150 keikkaa vuodessa ja ne istuu kahdeksan tuntia ennen keikkaa siellä. Se lopputulos ei voi olla mikään muu kuin orastava alkoholismi tai…,” hän sanoo.

Mies kertoo valmistautuneensa keikkaan usein puolen tusinan oluen voimin.

”Synkissä klubeissa, joissa jengi on ihan pelti kiinni ja sä tuut tuoreena alalle, niin sulla menee pata jumiin. Sä hyppäsit sinne bileisiin messiin, mutta ne bileet vaan jatkui ja jatkui.”

Korona-aikaan keikat loppuivat, mutta juominen jatkui.

”Sitten kun tuli korona, tuli myös ero ja muutin uuteen kämppään. Ajattelin, että eihän sitä tiedä, vaikka maailmanloppu tulee ja join ensimmäiset puoli vuotta yksin himassa. Vähän sellaista surua.”

Hän piti koronan aikana Instalivejä, joissa hän soitti musiikkia ja joi. Levy-yhtiö laittoi tälle kuitenkin nopeasti stopin.

”Sieltä alkoi tulla viestiä, että pitäisikö se live laittaa poikki. Aina kun puhutaan, että levy-yhtiöt ovat isoja ja pahoja, niin kyllä siellä on ihmisiä, jotka välittävät meistä ja katsovat meidän perään.”

Hänen koko elämäntyylinsä muuttui koronan jälkeen.

”Sit sitä ei jaksanut juoda enää sitä kasiprossasta nallea päivällä, niin tuli sellainen stoppi. Olen ottanut iisimmin, löytänyt uuden parisuhteen, normaalin ihmisen, jolle ei mene läpi selitys, että pitää mennä studiolle ja juoda pari märkää. Hän on, että mitä elämää tuo oikein on.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos