Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Victoria Beckham kummallisissa hoidoissa: maksavat kymppitonnin viikolta!

Victoria Beckham kummallisissa hoidoissa: maksavat kymppitonnin viikolta!
Instagram / Victoria Beckham

Victoria Beckham kertoi hiljattain Instagramin Tarinat-osiossa viettävänsä aikaa Italiassa eräässä kylpylässä, jossa hän vastaanottaa varsinaisia luksushoitoja. Viikko tässä Palace Merano-lomakohteessa kustantaa jopa noin kymmenen tuhatta euroa viikossa, kertoo Daily Mail.

Beckham pääsee nauttimaan luksushoidoista, joihin kuuluvat muun muassa perinteisiä kiinalaisia hoitoja ja maagista vettä. Vesisuihku on ensin kuuma ja sitten se muuttuu kylmäksi vedeksi, jonka pitäisi virkistää mieltä ja kehoa.

Lisäksi asiakkaat käyvät lymfavesihieronnassa ja syövät vain kasviksia noin 1000 kalorin edestä per päivä. Viikon aikana myös paastotaan kerran 30 tuntia, minkä on tarkoitus auttaa kehoa puhdistumaan kofeiinista, alkoholista ja sokerista.

Luvassa on myös vesiaromaterapiaa ja fyto-muta-hoitoja, jossa asiakkaan keho sivellään lämpimällä mudalla samalla, kun asiakas makaa vesipatjalla. Tämän jälkeen asiakas peitetään muovilla, jonka alla hän hikoilee kehosta pois myrkkyjä puolen tunnin ajan.

Beckhamin arvellaan käyneen myös soluresonanssihoidoissa, joissa korkeataajuiset radioaallot stimuloivat kehon akupunktiopisteitä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos