Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Uusi Kummeli-elokuva kulman takana: tätä on luvassa!

Uusi Kummeli-elokuva kulman takana: tätä on luvassa!
Instagram / Kummeli

Koko Suomen rakastama Kummeli saapuu elokuvateattereihin. Uusi Kummeli esittää: Kontio & Parmas-elokuva on jo kulman takana ja se on tulossa elokuviin marraskuun 4. päivä tiedotteen mukaan.

Samannimiestä sarjasta tutut hahmot seikkailevat elokuvassa, jossa komiosario Otso Kontio on jäänyt viettämään eläkepäiviä. Rauhalliset eläkepäivät jäävät kuitenkin jalkoihin, kun työpari Auni Parmas säntää kertomaan Otsolle pelottavia uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta.

Elokuvassa näyttelevät muun muassa Heikki Silvennoinen, Elsa Saisio, Mari Perankoski, Ernest Lawson, Heikki Vihinen, Timo Kahilainen ja Heikki Hela.

Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi kertoi tiedotteessa, että luvassa on unohtumaton leffa.

”Kummeli esittää: Kontio & Parmas on yksi Ruudun suosituimmista sarjoista ja tarjoilee myös elokuvan muodossa takuuvarmat naurut! On todella hienoa tuoda Kummeleita pitkästä aikaa valkokankaille,” Luusuaniemi kertoo tiedotteessa.

Tällä hetkellä Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarja pitää Ruudussa ykköspaikkaa suosituimpana sarjana. Marraskuu on jo kulman takana ja uutta leffaa odotetaan innosta pinkuen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos