Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Universumi vastasi Alma Hätösen pyyntöön: tätä on luvassa seuraavaksi!

Universumi vastasi Alma Hätösen pyyntöön: tätä on luvassa seuraavaksi!
Instagram / Alma Hätönen

Juontaja Alma Hätönen nähdään ensi kauden Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Tarjous lähteä mukaan ohjelmaan tuli Almalle yllättäen.

”Edellisenä iltana olin heittänyt universumille pyynnön uudesta suunnasta. Seuraavana päivänä minua pyydettiinkin mukaan ohjelmaan,” Hätönen kertoo MTV Uutisille.

”Se oli melko hurja sattuma ja tuntui juuri oikealta. Uskon erilaisiin energioihin ja pyynnön lähetettyäni universumi selvästi vastasi takaisin.”

Vaikka Alma oli innoissaan kisasta, hän ei kuitenkaan voinut heti vastata myöntävästi.

”Totta kai minun piti ensiksi sopia käytännön asiat avopuolisoni Jaakon kanssa, sillä ohjelma vaatii sitoutumista jonka lisäksi meillä on eläkeikäinen koira. Lopulta totesin kuitenkin, että olisihan se hullua, jos en tähän lähtisi. Tämä on mieletön mahdollisuus.”

Tanssitaustaa Almalla ei ole, mutta hän on harrastanut tankotanssia. Hän on myös julkaissut Gramissa videonpätkän ilma-akrobatiasta.

”Olen tehnyt elämäni aikana yhden koreografian. Mieleni muistaa vielä sen miten temppuja tehdään, mutta kroppani ei pysy enää perässä. Se voi kuitenkin olla vahvuuteni ohjelmassa, että minulla on uskallusta kokeilla erilaisia temppuja.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com