Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuplakääk-podcastin juontajat avasivat taas suunsa: ”Tiistain jaksossa…”

Tuplakääk-podcastin juontajat avasivat taas suunsa: "Tiistain jaksossa..."
Instagram / @tuplakaakpodcast

Suosittu Tuplakääk-podcast oli hiljattain melkoisessa somepyörityksessä. Tiistaina 26. syyskuuta juontajat Enni ja Kirsikka julkaisivat jakson, jossa puhuttiin ikävästi Iida Vainiosta.

Juontajat haastattelivat Iidan kihlattua Archie Cruzia.

Vaikka kohujakso on sittemmin poistettu ja korvattu uudella jaksolla, Jodelissa ja muualla somessa juontajia ja koko podcastia on kritisoitu.

Tuplakääkin juontajat pyysivät toimintaansa jo kertaalleen anteeksi, mutta nyt he avasivat suunsa uudelleen Instagramissa ja sanoivat, että kokemus oli hyvää itsereflektiota.

”Hei siinä meidän tiistain jaksossa meni pieleen useampikin juttu ja ollaan käyty teidän viestit ajatuksella läpi. Tää on ollut hyvä itsereflektion paikka ja hyvä muistutus mm. siitä, millasta ohjelmaa me halutaan oikeesti tehdä. Anteeksi Iida meidän tyhmistä jutuista! Ja kiitos kaikille rakentavista viesteistä ja tsemppiviesteistä,” juontajat kirjoittavat julkaisussa.

Kommentoijat ovat kiitelleet juontajia etenkin aitoudesta ja rehellisyydestä.

”Mikä minusta teissä on ihanaa on teidän aitous. Ihmiset tekee virheitä, sanoo tyhmiä asioita ja upeaa kun voi niistä oppia ja myös kasvaa ihmisenä,” kommentoi eräs.

”Hyvä tuplis!! Somessa on kurjaa se, että aina oletetaan ihmisistä pahinta, vaikka pitäis oikeastaan olla toisin päin,” toinen sanoo.

”Hyvä Tuplis! Joskus pitää mokata, että löytää uudelleen oikean suunnan,” kommentit jatkuvat.

”Kaikki opittiin myös lisää tän myötä, kenties itsekkin osaan olla jatkossa fiksumpi tätä reflektoineena,” kommentoi yksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos