Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkosen pysäyttävä päivitys vuodestaan: ”Elossa ollaan”

Tuija Pehkosen pysäyttävä päivitys vuodestaan: "Elossa ollaan"
Instagram / @tuijapehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen paljastaa Instagramissa, millaisia asioita hänen vuoteensa mahtui. Pysäyttävä päivitys saa itse kunkin kelaamaan vuotta takaisin päin ja miettimään, millaisia hetkiä siihen kuului.

Julkaisemansa kuvan yhteydessä hän muistuttaa, että itseä on hyvä taputtaa olalle kaikista onnistumisista.

”Ihan pian alkaa some täyttyä vuoden kohokohdista. Onnistumisista, saavutuksista, huippuhetkistä. On tärkeää muistaa kaikki hyvä, olla ylpeä menestyksestä ja taputtaa itseään olalle aina kun mahdollista. On hyvä huomata, miten pitkälle on tullut ja hymyillä peilikuvalleen,” hän aloittaa.

”Ehkä vielä tärkeämpää on muistaa, että myös ilman noita huippuhetkiä voi olla vuoteensa tyytyväinen. Voi olla, että tämä vuosi oli pannukakku. Ehkä se oli täynnä epäonnistumisia, terveyshuolilla kuorrutettu. Haasteita työelämässä, rahat loppu. Riitoja, eroja, ihmissuhdekiemuroita.”

Tuija ei kerro sen enempää omasta vuodestaan, mutta paljastaa, ettei sekään mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Vuoteen mahtui kuitenkin paljon rakkautta.

”Mun vuosi ei ollut lähimainkaan täydellinen. Päinvastoin. Tuli monia tosi raskaita asioita. Sellaisia, joita ei haluaisi kohdata eikä ainakaan hyväksyä. Sellaisia, joita ei jaksaisi muistella. Tuli paljon oppeja, hyvässä ja pahassa. Ja onneksi oli ihania pieniä ja isompia hetkiä, joista nautin. Supertyyppejä, joiden kanssa tehdä ja taapertaa. Paljon rakkautta.”

Hän löytää positiivisuutta vuodestaan ja muistuttaa, että jo elossa olemisesta pitää olla kiitollinen.

”Elossa ollaan, hengitetään ja uutta kohti katsotaan. Sekin on hyvä!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos