Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkonen sai vakavan verenmyrkytyksen: ”Maailma pysähtyi”

Tuija Pehkonen sai vakavan verenmyrkytyksen: "Maailma pysähtyi"
Instagram / @tuijapehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen ja hänen rakkaansa Eero Ettala saivat hiljattain perheenlisäystä.

Heidän perheeseensä kuuluu nyt neljä henkilöä. Vauvan syntymiseen johtaneet hetket olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin rauhallisia, nimittäin noin kuukausi sitten Tuijalla todettiin verenmyrkytys ja vauva jouduttiin tuomaan maailmaan etuajassa.

Tuija kertoi kokemuksestaan sosiaalisessa mediassa.

”Nelisen viikkoa sitten meidän maailma pysähtyi. Mulle nousi kova kuume, mentiin vauhdilla sairaalaan ja samana iltana sain kuulla, että olin saanut vakavan verenmyrkytyksen,” Tuija kertoo.

”Edeltävänä päivänä kaikki oli ollut kunnossa, vietettiin mökillä kesälomaa, hermoiltiin remppaa ja oltiin onnellisia. Sitten yhtäkkiä kaikelta hävisi pohja. Puolitoista vuorokautta myöhemmin vauva piti ottaa ennenaikaisesti maailmaan,” hän jatkaa.

Sairaalassa hän vietti pelottavia hetkiä ja hän mainitsee olevansa kiitollinen sekä lääkäreille että kotimaiselle terveydenhuollolle.

”Vietin elämäni pelottavimmat päivät ja viikot sairaalassa, enkä vieläkään oikein käsitä, mitä kaikkea tapahtui. Tärkeintä on, että meitä on nyt 4 ja ollaan kaikki elossa,” Tuija kiittelee.

”Mukana oli varmasti paljon onneakin, mutta oon elämäni velkaa ja niin kiitollinen viisaille lääkäreille, suomalaiselle terveydenhuollolle ja jokaiselle mua ja vauvaa hoitaneelle, että me molemmat toivutaan ja voidaan hyvin. Sairaalassa ollessa ehdin myös miettiä tuhat kertaa, miten uskomattoman ammattitaitoisia, empaattisia hoitajia meillä vielä on. Toivottavasti heitä on jatkossakin,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos