Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tomi Björck avaa maailmanluokan ravintolan Helsinkiin – Salamyhkäisenä pysynyt kokki julkaisi nyt vihiä antavan kuvasarjan

Tomi Björck avaa uuden ravintolan hotelli Kämpin yhteyteen
AOP

Julkkiskokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck, 41, laajentaa bisneksiään ja avaa uuden ravintolan hotelli Kämpin yhteyteen Helsingissä.  Björckin uudesta ravintolasta on kohistu jo kuukausia, mutta pian odotus palkitaan, ja uuden ravintolan on määrä avata ovensa tämän kevään aikana.

Björck julkaisi hiljattain Instagramissa kuvasarjan, jossa ravintoloitsija poseeraa uuden ravintolan etuovella ja kuvatekstistä voisi päätellä, että ravintola avataan muutamien viikkojen kuluessa. Kuvasarjassa Björck antaa myös hieman esimakua uuden ravintolan sisätiloista ja värimaailmasta.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Björck (@tomibjorck)

Björckin Instagram julkaisuun oli sadellut muutamia kommentteja, ja yksi kommentoijista on Samu Haber.

”Ihanaa saada kunnon nepalilainen vihdoin stadiin”

Liekö Haber kirjoittanut tämän huumorimielessä, vai paljastettiinko tässä Björckin uuden ravintolan teema. Björck on nimittäin kertonut aiemmin, että perinteitä vaalien ravintolauutiset kerrotaan vasta sitten, kun ovet aukeavat.

Viime vuoden lokakuussa Björck kertoi MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille, että hän on haaveillut jo pitkään omasta ravintolasta Kämpin kiinteistössä.

”Jo kerran aikaisemmin tähän oli mahdollisuus, mutta silloin aikataulut eivät natsanneet. Nyt tämä mahdollisuus oli napattava”, Björck iloitsi silloin.

”Tavoitteena on maailmanluokan ravintola. Emme hae mitään tähtiä, mutta ravintolasta tulee kansainvälisen tason paikka, jossa on erittäin laadukkaat raaka-aineet. Ei mitään jäykistelyä”, Björck paljasti tuolloin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos