Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TKK-lähetyksestä ulos potkittu Reino Nordin pettyneenä: paljonpuhuva päivitys kertoo mielentilasta

TKK-lähetyksestä ulos potkittu Reino Nordin pettyneenä: paljonpuhuva päivitys kertoo mielentilasta
Instagram / @reinonordin

Laulaja Reino Nordinin piti osallistua tänä sunnuntaina 30.10. Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailun Roosa Nauha -livelähetykseen. Hän sai kuitenkin lähtöpassit siksi, että hänen vaimonsa Maria Nordin mainostaa, että hänen Free to heal -menetelmäänsä voidaan käyttää syöpähoitojen tukena.

Maikkari päätti poistaa Reinon lähetyksestä ja ilmoitti asiasta 26.10. Maria Nordin on itse kommentoinut asiaa myös sosiaalisessa mediassa ja hän on sanonut, ettei hänen mielipiteidensä pitäisi vaikuttaa muuhun perheeseen.

Reino on nyt itse kommentoinut asiaa pettyneenä Instagramissaan.

”Valitettavasti itsestäni johtumattomista syistä en pysty osallistumaan kauan odottamaani Tanssii tähtien kanssa Roosa nauha -lähetykseen sunnuntaina. Se on harmillista, koska arvostan Syöpäsäätiön työtä suuresti ja olisin halunnut olla paikalla tukemassa järjestön tärkeää työtä omalla panoksellani,” Reino kirjoittaa.

”Vaikka live-esiintymiseni peruuntui, niin haluan kuitenkin kantaa korteni kekoon, joten tein Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen 1000€ lahjoituksen,” hän jatkaa.

”Pidän täällä tililläni huomenna akustisen livekonsertin klo 18. Toivon, että teistä mahdollisimman moni lahjoittaa kanssani keräykseen itsellenne sopivalla summalla.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos