Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Vilmalta raivokas avautuminen Hannu Pikkaraiselle: ”Sun uhrillakin on ollut vaikeaa”

TIS-Vilmalta raivokas avautuminen Hannu Pikkaraiselle: "Sun uhrillakin on ollut vaikeaa"
Instagram / @vilmajosefiinaig

Joitakin päiviä sitten entinen urheilija Hannu Pikkarainen kirjoitti Instagramissa viime vuoden fiiliksistään. Hän kertoi, että edellinen vuosi oli hänelle elämänsä raskain. Tällä hän viittasi muun muassa siihen, että hänet tuomittiin oikeudenkäynnissä kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta.

”Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa,” Hannu kirjoitti päivityksen yhteydessä.

TIS-Vilma eli Vilma Karjalainen ei kuitenkaan niellyt Hannun päivitystä, vaan julkaisi tarinoissaan kuvan Pikkaraisen päivityksestä ja avautui.

”Pikkarainen oli sukupuoliyhteydessä nukkuvan naisen kanssa. Nainen on Pikkaraisen perhetuttu. Pikkarainen oli jäänyt naisen asunnolle siellä järjestettyjen jatkojen jälkeen.”

”Pikkarainen oli siivonnut keittiötä ja sen jälkeen etsinyt naista. Tämä oli mennyt nukkumaan vaatteet päällä. Nainen oli ollut hyvin väsynyt univajeen ja päihtymyksen vuoksi. Pikkarainen riisui naisen ja oli sitten suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä tämän kanssa. Nainen havahtui hereille yhdyntään,” Vilma kertasi.

”Vai että on ollut rankka vuosi. Ei j….. mä sanon mikä tyyppi. Varmaan sun uhrillakin on ollut aika vaikeaa. Yli 5k terapia & psykiatrikuluja… Mut hei jaksuhalit-raiskaaja,” Vilma kirjoitti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos