Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Jasmin oppi viimein hyväksymään itsensä: ”Unohdin elää”

TIS-Jasmin oppi viimein hyväksymään itsensä: "Unohdin elää"
Instagram / @jasminjoannaa

Temptation Island Suomi-sarjasta tuttu Jasmin Rytkönen avautui hiljattain somessa itsensä hyväksymisestä.

Hyväntuulisen kuvan yhteydessä Jasmin kirjoittaa avoimesti siitä, kuinka hän yritti muuttaa itseään ja ulkonäköään. Hän ei osannut hyväksyä itseään, vaan yritti löytää onnellisuutta väärää tietä kulkien.

”Yritin vuosia vaan suorittaa. Muokata kehoani, että voisin hyväksyä itseni. Yritin muuttaa itseäni ulkoisesti, mutta unohdin, että mikäli en ole aito itselleni, en voi koskaan hyväksyä itseäni täysin.
Yritin rahan kautta saada onnellisuutta. Yritin maineen kautta saada kunniaa. Pyrin täydellisyyteen: ”Mie en tee virheitä”,” Jasmin kirjoittaa Instagramissa.

Jasmin kertoi vihanneensa itseään, sillä väärät valinnat tuntuivat jatkuvan dominoefektinä.

”Hain muitten hyväksyntää, vaikka ainut ihminen, kenen hyväksynnän olisin tarvinnut, katsoi peilistä. Vihasin itseäni, koska väärien valintojen lumipallo vaan jatkoi alamäkeen vyörymistään ja kasvamistaan. En nähnyt itsessäni mitään hyvää. Unohdin näyttää miun tunteet. Unohdin antaa anteeksi itselleni. Unohdin olla ihminen. Unohdin elää.”

Nyt Jasmin on kuitenkin oppinut nyt hyväksymään itsensä. Hän osaa nyt rakastaa itseään, näyttää tunteensa ja antaa anteeksi itselleen.

”Koen, että tää asia mitä kävin läpi, antoi miulle enemmän, kuin osasin kuvitellakaan. Opin hyväksymään itseni. Opin, etten todellakaan ole täydellinen, että myös minä teen virheitä. Opin tuntemaan itseni kokonaisena. Opin rakastamaan itseäni. Muistin, kuinka näyttää tunteeni. Muistin antaa anteeksi itselleni. Muistin, mitä on olla ihminen. Muistin, miten elää,” hän kirjoittaa.

Seuraajat ovat osanneet samaistua Jasminin julkaisuun täysillä.

”Tästä on helppo ottaa kiinni. Myös muille hyviä ohjeita,” eräs kirjoittaa.

”Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen on niin tärkeintä. Se oli mulle käännekohta,” toinen kommentoi.

”Ihana teksti ja sinä,” kehuu kolmas.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos