Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tinze jakoi fiiliksensä Petolliset-ohjelman päätteeksi: ”Enpä olis uskonu…”

Tinze jakoi fiiliksensä Petolliset-ohjelman päätteeksi: "Enpä olis uskonu..."
Instagram / @tinzeofficial

Tanssija Tinze oli mukana tänä syksynä näytetyssä Petolliset-ohjelmassa.

Twerkkaaja julkaisi Instagramissa juuri ennen finaalia kuvasarjan, jossa hän kertoi tuntemuksistaan Petolliset-ohjelmaan liittyen. Hän muun muassa mainitsi, etteivät petollisuus ja juonittelu kuulu hänen vahvuuksiinsa.

”Huhhuh enpä olis uskonu, että pärjään näin pitkälle pelissä, joka perustuu lähtökohtasesti petokselle ja juonittelulle. Kelaan että kumpikaan näistä ei lukeudu mun vahvuuksiin. Kuten ei ehkä myöskään niiden tunnistaminen (heh), tai oikeestaan koko peli. Historiallisen pihalla oon ainaki ollu suurimman osan ajasta,” Tinze kertoo julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

Tinze kertoi myös syynsä lähteä mukaan ohjelmaan.

”Lähdin mukaan ohjelmaan, koska kiinnosti super paljon, että kuinka pelissä pärjää olemalla vilpitön ja rehellinen. Oli kaikinpuolin täysin uudenlainen kokemus, ja oli mahtava päästä kokemaan tää superilla porukalla,” hän sanoo.

Tinzen parina oli Elina Gustafsson ja ilmeisesti kaksikko oli kuin paita ja peppu.

”Kivempi olla pihalla kaverin kans kun yksin🥲 Ja Tiuhti ja Viuhti (vaiko mielummin Tohelo ja Torvelo) on ainakin toivottavasti tarjoillu kaikille teille ihanuuksille hyvää viihdettä,” hän lisäsi.

Seuraajat ovat kommenttikentän kommenttien perusteella pitäneet Petolliset-ohjelmasta.

”Tää ohjelma oli mielenkiintonen. Näytti myös sen miten hauraan ystävyyden varjolla voi käsi sydämellä vedättää ystäviään, jotta voittaa,” eräs kommentoi.

”Olipa ilo seurata! Jos tällain katsojana jännitti, niin voi vain kuvitella miltä tuntui olla pelin keskellä! Ihana sun asenne,” yksi sanoo.

”Susta huoku semmonen lämpöinen ja rauhallinen fiilis. Olisitpa voittanut, sinä ja Ellu olitte parhainta antia koko sarjassa,” kolmas miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos