Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Terveysongelmista kärsinyt Kerttu Rissanen: näin lääkäri kommentoi tulevaisuutta

Terveysongelmista kärsinyt Kerttu Rissanen: näin lääkäri kommentoi tulevaisuutta
Instagram / @kerttumatilda

Salatut elämät-sarjasta tuttu Kerttu Rissanen tekee nykyään töitä fitness-alalla.

Kaunotar on puhunut Instagramissa kerran jos toisenkin terveysongelmistaan. Hän on maininnut muun muassa, että hänen rauta-arvonsa ovat alhaiset, mikä on aiheuttanut jatkuvaa väsymystä.

Häntä on hoidettu muun muassa rautainfuusioilla, jotka ovat auttaneet tuomaan pirteyttä takaisin.

Hän on nyt kertonut Instagramissa, että rautainfuusiot ovat tulleet päätökseen. Hän kertoo myös, että seuraavaksi tavoitteena on vain ylläpitää saavutettuja rauta-arvoja.

”Rautahommat päätökseen. Tänään sain toistaiseksi ainakin viimeisen rautainfuusion! Viimeks puhuttiin lääkärin kanssa et tän vikan setin jälkeen yritetään vaan ylläpitää arvoja ja toivottavasti nousee tästä vielä vähän! Nää infuusiotkin nimittäin on keholle aika suuri rasitus,” Kerttu kertoo Instagramissa.

”Muutoksia joita oon ite tehnyt: vähensin kovan treenin määrää, aloin lääkärin kehotuksesta syömään myös lihaa (tää oli ainut mitä en ollu viel koittanu, pihvi menee jo mut verilettuihin ei pysty vieläkään),” Kerttu paljastaa.

”Nyt toivon sikana että infuusiot ja nää muutokset auttaa ylläpitämään arvoja! Oon kyl huomannu treenissä jo selkeesti eroa entiseen, jaksaa ja palautuu paremmin ja muutenkin olo on paljon pirteämpi!” hän sanoo toivekkaana.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos