Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Teemu Selänne avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä: ”Täysin arvotonta skeidaa”

Teemu Selänne avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä: "Täysin arvotonta skeidaa"
Instagram / Teemu Selänne

Jääkiekkoilija Teemu Selänne on ennenkin saanut somekansan hämmennyksen valtaan kommentoinnillaan sosiaalisessa mediassa. Torstain ja perjantain välisenä yönä Twitteriä selaavat käyttäjät saivat jälleen kaivaa popkornit esille, kun Teemu otti kantaa erääseen keskusteluun.

Kiistelty jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen otti kantaa Aleksi Valavuoren kommenttiin ja tämä sai Teemun avaamaan sanaisen arkkunsa.

”Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa,niin pelaajana,niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana.”

Sihvonen sen sijaan piikitteli Teemun äidinkielentaitoja.

”Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti,” Sihvonen sivaltaa.

Teemu jatkaa.

”Äidin kielen opettaja sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta ,vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin,mut vaikeeta on…,” Teemu harmittelee.

Muun muassa Jodelissa on mietitty, onkohan Teemu saapunut Kotkan Meripäiville etuajassa, kun kommentointi on näin värikästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos