Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tämän takia Iida Ketola haluaa asua yksin: ”Ihan hullua”

Tämän takia Iida Ketola haluaa asua yksin: "Ihan hullua"
Instagram / @ogiidaketola

Yrittäjä Iida Ketola kertoi hiljattain pitävänsä yksinasumisesta. Hän päivitti Instagramiin kuvan kodistaan ja kertoo, ettei välttämättä haluaisi enää jakaa tilaansa pidempiaikaisesti.

”Mitä kauemmin asuu taloutensa ainoana ihmisenä, sitä epätodennäköisempänä näen että voisin jakaa tilaani ihmisten kesken pitempiaikaisesti,” Iida kertoo päivityksessään.

”Ja siis ihan hullua, että piti muuttaa yksikseen tajutakseen että kaikenmaailman kotipuuhastelu on kivaa, inspiroivaa ja palauttavaa, eikä enää ikinä imuria kaivarissa tuu sellanen nakertava katkeruus huutelemaan et ”MIKSI AINA MINÄ BYYYY HYYY,” hän jatkaa.

Iida sanoo, että yksin asuvana hän saa aikaan paljon, mutta toisen kanssa asuessa jo leffan valitseminen illaksi on suuri saavutus.

Hän lisää, että tämän takia hänen on vaikea samaistua ohjelmiin, joissa etsitään tosirakkautta arjen jakamiseen.

”Mut tää kyllä kertoo siitä et vietän ihan liian vähän aikaa ihmisten kanssa, koska mun jokainen lause alkaa nykyisin sanoin: ”kuuntelin yhtä podcastia ja siinä kerrottiin että…” tai ”katsoin yhtä realityä ja siinä kerrottiin että…,” hän päättää julkaisunsa.

Seuraajat ovat osanneet samaistua Iidan mielipiteeseen.

”Niiiiin samaa mieltä! On ihan parasta kun molemmilla on omat kodit ja tilat. Ja myös oma arki. Yhteinen aika on todella yhteistä, olemista ja kohtaamista, eikä tarvitse riidellä kun et taaskaan ole vienyt likaisia sukkia pyykkiin, kamat on keskellä lattiaa ja miksi aina vaan makaat sohvalla. Toki arkisiakin asioita suhteeseen kuuluu, mutta boogie on eri, kun se ei ole jatkuvaa,” yksi sanoo.

”Allekirjoitan TÄYSIN. Elämäni ihanin parisuhde tämä nykyinen eli vähiten siksi että ei asuta yhdessä (toisin kun aiemmissa parisuhteissa) Oma aika ja oma tila,” toinen sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos