Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tältä näyttävät Anniina Valtosen ruoka-annokset: kuivaa ja mautonta?

Tältä näyttävät Anniina Valtosen ruoka-annokset: kuivaa ja mautonta?
Instagram / @anniinavaltonen_puoli7

Juontaja ja meteorologi Anniina Valtonen odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan.

Anniina julkaisi hiljattain Instagramissa kuvia ruoka-annoksistaan. Kuvissa nähdään muun muassa ranskalaisia sekä riisiä ja kalaa.

Anniina kertoo kuvatekstissä, että hän kärsii ruoka-aineallergioista. Hän kertoo, että allergioiden takia esimerkiksi ravintolassa syöminen tuottaa vaikeuksia. Usein Anniinaa syytetään jopa nirsoksi siksi, että hänen on oltava tarkkana syömisistään.

”Allergisena reissaaminen ulkomailla on hankalaa, mutta välillä myös täällä Suomessa ravintolassa syöminen tuottaa vaikeuksia. Aina tuntuu olevan jonkilainen kielimuuri esteenä, vaikka puhuttaisiin samaa kieltä. Allergisia ei ymmärretä tai oteta tosissaan. Monesti syytetään jopa nirsoksi. Joiltakin puuttuu ymmärrys, että tietyn ruoka-aineen syöminen voi toiselle olla jopa hengenvaarallista!” hän muistuttaa.

Hän sanoo, että annosten näyttäessä kuivalta ja mauttomalta, ollaan oikeilla jäljillä.

”En hae uusia makuelämyksiä ulkomailta enkä Suomessa ravintoloista. Monesti olen tyytyväinen, kun minun ei tarvitse olla nälissään. Etenkin vaikean annostilauksen jälkeen olen jopa helpottunut, jos annokseni näyttää kuivalta ja mauttomalta, sillä silloin tiedän, ettei seassa ole (suurella todennäköisyydellä) mitään, mitä en voisi syödä. Jos ruokani maistuu jollekin tai siinä on jopa kastike, saatan yllättyä positiivisesti (tai olla ensin hyvin skeptinen),” hän sanoo.

Monet ovat kommentoineet Anniinan julkaisuun samanhenkisesti.

”Olisin voinut kirjoittaa ihan samanlaisen tekstin, minäkään en hae makuelämyksiä vaan toivon, ettei tarvitse syödä pelkkiä ranskalaisia tai riisiä,” sanoo eräs.

”Ou nou, näitä huonoja kokemuksia kahviloista ja ravintoista on allergisilla liikaa,” Allergia-, iho- ja astmaliitto kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos