Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tältä näyttää Sonja Aiellon elämä Espanjassa: katso kuvat!

Tältä näyttää Sonja Aiellon elämä Espanjassa: katso kuvat!
Instagram / @sonjaaiello

Somevaikuttaja Sonja Aiello on karistanut Suomen pölyt jaloistaan ja lähtenyt Espanjan Marbellaan.

Syyskuun puolivälissä Sonja julkaisi Instagramissa videon, jonka yhteydessä hän kertoo pakanneensa tavaransa ja lähteneensä Marbellaan toistaiseksi tietämättä, milloin paluu Suomeen koittaa.

”Se olis nyt koko omaisuus pakattu laatikoihin ja viety varastoon. Todella vapauttava tunne kun kaikki tavarat käyty läpi ja kaikki tarvittava löytyy ainoastaan kahdesta matkalaukusta. Siinä mielessä tää reissu tuntuu jännittävältä, koska mulla ei jäänyt enään kotia Suomeen enkä osaa tarkalleen sanoa milloin oon palaamassa takaisin. Mä oon niin unelmoinut tästä ja nyt tää toteutuu. Oon aika onnellinen tällä hetkellä! Nähdään joskus tyypit, pus!” Sonja kertoi Instagramissa.

Nyt hän on asunut Marbellassa noin viikon verran ja viikkoon on mahtunut vaikka mitä. Hän julkaisi kuvasarjan, jossa näemme muun muassa Sonjan mustassa mekossa, Bibi-koiran auton ikkunalla, hyvää ruokaa sekä treeniä.

”Viime viikolla oli ystäväni Tian 30 v. juhlat ja tuntu kyllä, että ne juhlat ei lopu ikinä. Nyt ollaan kuitenkin vihdoin saatu arki tänne ja on tää vaan parasta. PS. Otin tänne muuten mukaan mun vlogikameran, mitä mieltä olisitte jos herättäisin mun YouTube kanavan taas eloon??” Sonja miettii.

Monet seuraajat ovat olleet sitä mieltä, että Sonjan pitäisi jatkaa vlogiaan.

”Joo kaivataan sua YouTuben puolella,” yksi sanoo.

”Sun youtube vlogit best!” toinen lisää.

”Joo kaipaan sun tube videoita,” kommentit jatkuvat.

Katso Sonjan kuvat täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos