Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tältä huimasti muuttunut TIS-Atso näyttää! Kertoo tarinoita uudesta ammatistaan

Tältä huimasti muuttunut TIS-Atso näyttää! Kertoo tarinoita uudesta ammatistaan
Instagram / Atso Tillgren

Atso Tillgren tuli tutuksi vuoden 2019 Temptation Island Suomi-ohjelmasta, johon hän osallistui Lotta-rakkaansa kanssa. Sittemmin Atson ulkonäkö on muuttunut ja hän on opiskellut hoitajaksi.

Atso kertoi Instagramissa hoitajan työstään ja paljasti esimerkkejä siitä, millaisiin potilaisiin hän törmää Päijät-Hämeen keskussairaalan selviämishoitoyksikössä.

”Ensimmäisellä on jo 9 kerta päijät-hämeen keskussairaalassa erikoissairaanhoitoa suorittavassa selviämishoitoyksikössä.Tällä kertaa syynä hakeutua hoitoon oli harhaisuus, sydäntuntemukset ja vahva päihtymys. Vähättelemättä potilaan kertomusta tai kokemusta omasta terveydentilastaan, tiedämme jo varmaksi että hän on täällä lämpimän sängyn, turvallisuuden, mahdollisten lääkkeiden ja valmiiksi tehdyn aamupalan vuoksi,” hän kirjoittaa.

”Juttelemme kuin vanhat tutut sillä niitähän me jo olemmekin. Humalaisin ja itsevarmin askelin potilas käy ensin tupakalla ja suuntaa siitä suoraan sänkyyn juuri saamansa jaffapullon kanssa,” Atso kuvailee.

”Potilas on useita kertoja tullut poliisinkin tuomana, kun on häiriötä aiheuttanut ostarin pihalla tai sammunut katukivetykselle. Potilaalla on useita satoja käyntejä useilta vuosilta erilaisista terveydenhuollon yksiköistä. Yöt hän nukkuu kodittomille suunnatussa yksikössä koska ei ole saanut aikaiseksi mennä sossun tapaamisiin asumiseen liittyvissä asioissa. Aamulla hoidontarvetta ja potilaan motivaatiota jatkohoitoon arvioidaan lisää. Tyypillisesti hän itse poistuu yksiköstä,” hän kertoo kuvatekstissä.

Kuvatekstiin on liitetty toinenkin esimerkki, jonka pääsee lukemaan julkaisun yhteydessä alta. Atso ihastutti suomalaisia vuoden 2019 Temppareissa kypsyydellään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos