Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tällaisen loman Sointu Borg meinaa viettää: ”Jumalaare”

Tällaisen loman Sointu Borg meinaa viettää: "Jumalaare"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borgilla on ollut vauhdikas vuosi. Sointu on tehnyt töitä oman firmansa puikoissa, luotsannut Sana on vapaa-podcastia sekä julkaissut oman fyysisen kirjan sekä äänikirjan. Hän ehti myös osallistua Tanssii tähtien kanssa-kisaan.

Nyt Sointu meinaa ottaa lepiä kunnolla, nimittäin yli kuukauteen häntä ei tulla saamaan kiinni minkään viestipalvelimen kautta.

”En ole tavoitettavissa 16.12.2023-21.01.2024 (minkään viestipalvelimen kautta) sillä olen pidemmällä joululomalla,” Sointu sanoo.

”Somettelen hajanaisesti, mutta en lue aktiivisesti DM-viestejä, poistan loman ajaksi whatsappin, enkä lue sähköpostia. En myöskään vastaa puheluihin, puhelin menee kokonaan offline-tilaan. Haluan irtaantua viesti- ja informaatiotulvasta ja metsästää kiireen kukistamaa luovuutta,” hän paljastaa.

Hän aikoo antaa nyt aivoilleen kunnolla tilaa.

”Aivoille tilaa, niin jaksaa painaa taas ensi vuonna hyvällä sykkeellä ja olla läsnä ihmiskohtaamisissa. Oon niin odottanu tätä aivolomaa. Ja ennen kaikkea omaa tilaa ja täyshiljaisuutta. Sitä, että en oo kenenkään tavoitettavissa yli kuukauteen,” hän sanoo.

”Muistakaa ottaa myös itsellenne lomalla kunnolla aikaa. Liika touhottaminen on yliarvostettua hommaa. Mutta jumalaare! Ihanata! Maagista!” Sointu intoilee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos