Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suvi Pitkäsen elämää pääsee seuraamaan nyt läheltä: intiimejä paljastuksia

Suvi Pitkäsen elämää pääsee seuraamaan nyt läheltä: intiimejä paljastuksia
Instagram / @suvipitkanen

DJ ja tositv-tähti Suvi Pitkänen tunnetaan muun muassa somevaikuttajana.

Hän on monialayrittäjä ja äiti ja hän päivittää usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Someen hän ei kuitenkaan päivitä ihan kaikkea, mitä hänen elämässään tapahtuu.

”Mun motto on on ”Fall 7 times, stand up 8”. Perustuen ihan siihen mitä itse elämässä kokenut ja eteenpäin mennyt. Matka misseydestä monialayrittäjäksi ja äidiksi on ollut vaihderikas,” Suvi kertoo Instagramissa.

”On ollut hyviä nousukausia, sitten kokenut taloudellisesti haastavia aikoja ja käynyt läpi esimerkiksi kaksi konkurssia. Oon kokenut sen miten elämä muuttuu hetkessä onnesta suureen suruun, aina oon kuitenkin löytänyt voimaa pitää pään pystyssä vaikeimmassakin paikkaa ja mennä eteenpäin vaikka se on vaikeeta. Tällä kanavalla haluan motivoida teitä samaan ja kertoa kokemuksistani teille,” Suvi kertoo.

Suvi aikoo käyttää uutta kanavaa kutsuakseen seuraajansa lähemmäs omaa elämäänsä.

”Tällä kanavalla saatte kuvan myös siitä kuka mä oikeastaan olen. Olen ollut vuosia julkisuudessa jonka myötä on syntynyt tietty kuva joka ei aina ihan kohtaa todellisuutta,” hän jatkaa.

Suvi viittaa tällä FitFame.co-kanavaan, jonka kautta seuraajat pääsevät seuraamaan DJ:n elämää lähietäisyydeltä.

”@fitfame.co – kanavalla saat ainutlaatuisen tilaisuuden seurata läheltä mun elämää ja kuulla mun ajatuksia joista en puhu esimerkiksi somessa. Pääsette seuraamaan myös mun matkaa uuden elämän rakentamisessa ja unelmien saavuttamisessa. Tai oikeastaan siitä mitä se esimerkiksi mun kohdalla tarkoittaa,” hän päättää.

Ensimmäinen striimi kanavalla oli 9. syyskuuta.

Voit katsoa julkaisun täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos