Pidetään yhteyttä

Huumori

Suomen ja Iso-Britannian pääministerin tanssikisa: kumpi saa äänesi?

Suomen ja Iso-Britannian pääministerin tanssikisa: kumpi saa äänesi?
Instagram / Sanna Marin

Suomen pääministeri Sanna Marin on joutunut somepyörteen keskukseen, kun bilevideo vuoti julkisuuteen pari päivää sitten. Marin oli bilettämässä julkkisremmin kanssa 6. elokuuta yksityisasunnossa, josta bailut siirtyivät kahteen helsinkiläisbaariin.

Marinista kuvattu bilevideo vuoti julkisuuteen ja sai Suomen kansan kyseenalaistamaan Marinin toimintaa. Kansa on muun muassa kritisoinut Marinin ystäviä, jotka olivat ladanneet videon nettiin. Myös Marinin uskottavuutta ja päätöksentekokykyä arvosteltiin kriittisin sanakääntein.

Myös huumoria on irronnut Sanna Marinon kohuvideosta.

Very Finnish Problems -Instatili julkaisi videon, jossa nähdään klippi Sanna Marinista tanssimassa. Parin sekunnin jälkeen näemme Britannian pääministerin Boris Johnsonin myöskin tanssilattialla. Instatili kyselee, että kumpi pääminiteri saa äänesi.

Vaikka video on hupaisa ja kommentoijat ovat jättäneet videolle positiivisia ja kannustavia kommentteja, Marinin toiminta on tuotu esille myös kansainvälisessä mediassa.

Muun muassa tietoturva-asiantuntija Petteri Järvinen kommentoi aikaisemmin Iltalehdelle, että Marinin toiminta laskee Suomen uskottavuutta maailmlla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos