Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Suomalaiset reagoivat Sanna Marinin bilevideoon: mielipiteet jakautuvat

Suomalaiset reagoivat Sanna Marinin bilevideoon: mielipiteet jakautuvat
Instagram / Sanna Marin

Pääministeri Sanna Marinin bilevideo on vuotanut someen. Videolla nähdään rajua biletystä ja puhutaan ”jauhojengistä,” jolla ilmeisesti viitataan huumeisiin. Marin on itse kommentoinut videota sanomalla, että bileissä on käytetty alkoholia, mutta huumeista hän ei ole ollut tietoinen.

Suomalaisten mielipiteet ovat jakautuneet Marinin toiminnan osalta. Osa on sitä mieltä, että rentoutuminen on ihaltavaa ja että pääministerillä on oikeus yksityisyyteen. Osa on kuitenkin kritisoinut kovasanaisesti pääministerin toimintaa ja sitä, että video on ylipäätään ladattu someen, vaikkakin yksityiselle Instatilille.

”En ymmärrä, miten irti elämän realiteeteista pääministeri on, jos kuvittelee, että voi poseerata päihtyneenä 20 henkilön bileissä videoilla, jotka jaetaan 92 seuraajan Instatilillä ilman, että kukaan vuotaa niitä julkisuuteen,” kommentoi eräs Twitterissä.

Kommentit Twitterissä ovat olleet myös positiivisia ja kannustavia.

”Aamun ajatus Sanna Marinin videosta. Videolla näkyy riemua, humalaista uhoa, herkkyyttä, heittäytymistä. Video oli henkilökohtainen, sitä ei tarkoitettu minulle. Videon katselu teki minusta tirkistelijän, vähän kuin olisi vahingossa lukenut jonkun toisen päiväkirjaa. Not cool,” kommentoi SDP:n entinen kansanedustaja Mikael Jungner.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

”Myös pääministerillä on oikeus vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Hienoa huomata, että pääministerimme osaa rentoutua ilolla. Nolo video ja nolo veto julkaista se.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

”Vaikka en ole Marinin kanssa aina samaa mieltä asioista, niin yksityisyyden hänelle suon. Niille, jotka videon levittivät sanon suomeksi: saatanan tunarit. Mistä teitä selkäänpuukottajia aina löytyy?”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos