Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalaisdraama tekee historiaa: ensimmäinen suomalaissarja kansainvälisesti Netflixissä

Suomalaisdraama tekee historiaa: ensimmäinen suomalaissarja kansainvälisesti Netflixissä
Instagram / @logomotivations

Tänä keväänä 10. toukokuuta suomalainen draamasarja tekee historiaa, kun se julkaistaan ensimmäisenä suomalaisena draamasarjana kansainvälisesti Netflixissä. Mikä tekee sarjasta erityisen on vielä se, että se julkaistaan suomenkielisenä.

Kotimainen Taito Kawatan ohjaama Dance Brothers on 10-jaksoa sisältävä sarja, jonka pääosassa nähdään kotimaiset näyttelijät Roderick Kabanga sekä Samuel Kujala.

”On ollut unelmien täyttymys tuottaa kotimainen Netflix-sarja suomalaisten tekemänä ja vielä suomenkielisenä! Mukana on vauhtia, tunnetta, tyyliä ja laatua, jota on ilo näyttää sekä kotimaiselle että maailmanlaajuiselle yleisölle,” sarjan tuottaja Max Malka kommentoi sarjan tiedotteessa.

Sarjassa kaksi tanssijaveljestä huomaavat, kuinka haastavaa itsensä elättäminen tanssimalla on. He päätyvät avaamaan oman klubin, josta tulee suuri menestys.

”Ihastuin tarinan asetelmaan, jossa veljeys, nuori yrittäminen ja intohimoinen suhtautuminen tanssiin puristuu paineherkäksi draamasarjaksi, jossa musiikin voima ja klubimaailman arvaamattomuus eletään täydellä tunteella. Viihdearvojen kuuluu olla kohdallaan silloin kun hahmojen välisen jännitteen taustalla on loputon näyttämisen tarve,” tuottaja Taito Kawata kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos