Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalaisbloggaaja sai pistävän kommentin lastenvaunuja työntäessään: latasi takaisin somessa

Suomalaisbloggaaja sai pistävän kommentin lastenvaunuja työntäessään: latasi takaisin somessa
Instagram / Julia Thurén

Suomalaisbloggaaja Julia Thurén avautui hiljattain Instagramissa asiasta, johon monet äidit osaavat samaistua: kutsumattomista kommenteista.

”Kävelin tänään hyväntuulisena aurinkoisessa Vallilassa työnnellen lastenvaunuja ja selasin puhelimesta instaa. Yhtäkkiä mua noin 20–30 vuotta vanhempi nainen ryhtyi huutamaan: ”Olet jo toinen äiti, jonka tänään näen puhelimen äärellä työntämässä lastenvaunuja. Miettisit vähän, sinulla on kallis lasti siinä!”,” hän kirjoittaa Instagramissa.

Hän sanoi tiuskaisseensa naiselle takaisin, että ei puuttuisi muiden asioihin. Nainen oli vielä seurannut häntä kauppaan.

”Kaupan ulkopuolella purskahdin itkuun. Mistä näitä arvostelijoita, huokailijoita ja pahaa silmää antavia ilmaantuu? Tilanteissa, joissa en loukkaa heitä, lasta tai ketään muuta. Ja mitä ne saavuttaa noilla kommenteilla? Sen, että mulle tulee paha mieli pitkäksi ajaksi?”

Seuraajat osasivat samaistua tilanteeseen ja kommentoivat myötätuntoisesti.

”1970-luvulla ei ollut kännyköitä, mutta näitä ”neuvojia” oli kyllä silloinkin ja varsinkin iäkkäämmät miehet oli sanomassa milloin mistäkin,” sanoo eräs.

”Muistan vieläkin itkuisen esikoisen kanssa kaupan kassajonossa yhden naisen, joka kahteen kertaan sanoi jonossa ensin ”Pitikö tuota lasta tulla tänne kauppaan huudattaan?” Ja kohta uudelleen ”Eikö se nyt vaan osaa hoitaa sitä hiljaiseksi?””

”Esikoisen vauva-ajalta noin kymmenen vuoden takaa muistan, kuinka kerran eräs vanhempi rouva kommentoi meidät nähdessään, että ”noin nuori ja jo äiti, eipä taida sinulla olla edes kouluja käytynä!””

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos