Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin nostalginen kuva Topi-veljestä sai somen sydämet sulamaan: katso kuva!

Sointu Borgin nostalginen kuva Topi-veljestä sai somen sydämet sulamaan: katso kuva!
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg ja hänen veljensä Topi ovat olleet hiljattain otsikoissa osallistuttuaan Kirjolla-sarjaan, jossa seurataan neljän autistin elämää lähemmin. Sarjan tarkoituksena on poistaa autismiin liittyvää stigmaa ja ennakkoluuloja.

Soinnun Topi-veli on saanut paljon kannustusta somessa ja tämän kunniaksi Sointu julkaisi somessa nostalgisen kuvan ja kertoi pitävänsä huomenna IG-liven kello 18:00. Heille saa lähettää kysymyksiä, joihin Topi sitten vastaa.

”Meikäläinen moderoi kysymyksiä (joten trollit ja suunsoittajat älkää vaivautuko) ja Topi vastailee. Aiheena autismi,” Sointu kertoo

”Tämä on ensimmäinen ja viimeinen live aiheeseen liittyen. En oo ikinä pitäny sellasta, joten katotaan miten menee. Yritän saada sen jälkitallenteen tonne feediin myös.”

Sointu lisää, että liven kautta voi lähettää Topille terkkuja.

”Moni on halunnu lähettää terkkuja Topille, se onnistuu hyvin ton liven kautta! Herra ei omista somea. Pitää sitä ajan haaskauksena. Sitähän tää ehkä onkin,” hän nauraa hymiöiden kera.

Seuraajien sydämet ovat sulaneet päivityksestä ja monet ovat kommentoineet innokkaana.

”Jokaisella pitäisi olla siskona yksi Sointu,” yksi kommentoi.

”Ihana Topi! Hän on vienyt mun sydämen täysin. Fiksut tyypit tajuu kuinka tosiaan ajan haaskausta tälläset. Nim. Someen koukussa,” seuraava sanoo.

”Yes, Topi best,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos