Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Sointu Borgin neuvo: mitä tehdä, jos pelkäät ”itsesi tyrkyttämistä”?

Sointu Borgin neuvo: mitä tehdä, jos pelkäät "itsesi tyrkyttämistä"?
Instagram / Sointu Borg

Yrittäjä Sointu Borg ei syyttä suotta ole saanut pakattua kalenteriaan täyteen: hän on haluttu henkilö niin puhekeikoilla kuin muissakin sfääreissä. Sointu puhuu yrittämisestä ja itsensä markkinoimisesta kaunistelematta mitään.

Nyt hän antaa jokaiselle hyvän neuvon.

”Pelkäätkö ”tyrkyttäväsi” itseäsi, mikäli pidät itsestäsi minkään sortin ääntä?” hän aloittaa julkaisunsa Instagramissa.

”Älä pelkää. Koko käsite ”itsensä tyrkyttäminen” pitäisi vetää vessan pytystä alas tai ainakin sitä tulisi käyttää äärimmäisen valikoiden.”

”Esillä oleminen, ajatustesi ja ideoittesi julkinen sanallistaminen, somemateriaalin aktiivinen postaaminen tai oman osaamisesi mainostaminen ei ole: turhamaisuutta, itsekeskeisyyttä, narsismia, pinnallisuutta, huomionhakuisuutta, turhanpäiväistä mölyämistä,” hän sanoo.

”Unohda kaikki tuo höpö höpö paska. Jos homma menee niinkin villiksi, että jopa NAUTIT ajoittaisesta esillä olemisesta, et jouda silloinkaan helvetin liekkeihin.”

Hän lisää, ettei kukaan tule hakemaan ovelta ja että oman itsensä markkinoiminen on tärkeää.

”Välillä sinun on pakko markkinoida itse itseäsi samalla intensiteetillä, kun haippaat ystäviäsi tai ihailemiasi tekijöitä. Älä tuudittaudu siihen, että ”joku ehkä joskus löytää sinun skilssisi” tai ihme tipahtaa taivaalta. Ei tipu.”

””Tyrkky” termin viljelijät ovat usein niitä, jotka eivät itse syystä tai toisesta uskalla tuoda itseään ja osaamistaan framille. Älä siis pelkää tyrkky-leimaa. Kannan itsekkin sellaista otsassani ja elämä hymyilee.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos