Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin avautuminen: ”Heti alkuun huonoja uutisia”

Sointu Borgin avautuminen: "Heti alkuun huonoja uutisia"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg julkaisi hiljattain fyysisen kirjansa Röyhkeästi rohkea: Näin haistatat asialliset v**ut.

Sointu julkaisee silloin tällöin Instagramissaan otteita kirjastaan ja uusimmassa julkaisussaan hän lainasi itseään kirjan luvusta 10.

Sointu puhuu julkaisussaan uhriutumisesta ja siitä, että kenenkään ei pidä olettaa toisten osaavan lukea ajatuksia. Hän lisää, että oma paha olo pitää opetella sanaistamaan.

”Heti alkuun huonoja uutisia: Disney-prinssi tai kukaan muukaan ei ole tulossa pelastamaan sinua. Etenkään itseltäsi,” Sointu aloittaa julkaisussaan.

Soinnun mukaan uhriutujat ovat lähipiirilleen raskasta seuraa, jonka lähellä happi tuntuu loppuvan.

”Uhriutuja haluaa vain valittaa, valittaa ja valittaa. Tai sitten hän sulkeutuu, jatkaa puuhiaan ja toivoo, että muut huomaisivat hänen uhriutumisensa, mikä vasta onkin raivostuttavaa. Itse en pysty sietämään marttyyreja – vaikka ironista kyllä tiedostan olevani sellainen välillä itsekin,” Sointu myöntää.

Sointu sanoo, että uhriutuminen voi esiintyä esimerkiksi mykkäkouluna.

”Jos et sanallista pahaa oloasi itsellesi tai muille, mistä helvetistä kukaan voisi tietää sinun voivan huonosti? Omassa itsekkyydessämme pakotamme ympäristömme arvailemaan sen sijaan, että ilmaisisimme itseämme terveesti. Murjotamme, pidämme mykkäkoulua ja toivomme jonkun lukevan ajatuksemme. Emme kerro suoraan, mikä meitä vaivaa. Tämä on monelle taatusti tuttua etenkin parisuhteissa.”

Soinnun seuraajat ovat olleet samoilla linjoilla ja kommentoineet ahkerasti.

”Uhriutuja kykenee myrkyttämään myös työyhteisön ilmapiirin ja tekemään ilmasta raskasta hengittää,” sanoo eräs.

”Totta joka sana! Olen pyrkinyt karsimaan uhriutujat omasta ystäväpiiristä…syövät vain energiaa, aikaa ja lopputulos on etteivät milloinkaan ole onnellisia,” toinen miettii.

”Sointu rakastan näitä sun otteita/kirjaa!!” Lotta Hintsa kommentoi.

Jos upotus ei näy, se voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos