Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgilta paljastus omasta kodista: ”En voi uskoa…”

Sointu Borgilta paljastus omasta kodista: "En voi uskoa..."
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg kertoi somessa jokin aika sitten ostaneensa oman asunnon rakkaansa Tomi Solosen kanssa.

Nyt hän on paljastanut, että asunnon remonttiprojekti tullaan näyttämään reelsillä.

”Kesäkuun lopulla päästään uuteen kotiin! Avaan teille hommaa reels-sarjan muodossa alkukesästä,” Sointu kirjoittaa somessa.

”Avataan teille reels-sarjassa materiaalivalintoja, millasiin ratkaisuihin ollaan päädytty ja ennen-jälkeen videomateriaalia. Oon mm. aina haaveillu avokeittiöstä ja luojan kiitos, NYT SEN SAAN,” hän intoilee.

”Tästä tulee mun ensimmäinen ”koti, koti”, mihin tekee mieli kutsua ihmisiä käymään, mihin haluaa kunnolla asettua ja saa ennen kaikkea kokonaisuudesta ittensä näkösen. En oo ikinä tähän asti sinänsä ”laittanut kotia”, nyt siihen löytyy aivan eri tavalla mielenkiintoa ja paloa,” hän jatkaa.

”Mulle tää koti on iso juttu myös ns. henkisellä tasolla. Se on konkretiaa viime vuosia paiskituista töistä. En rehellisesti aatellut vielä nelisen vuotta sitten, että saisin ostettua ja rempattua kohdetta omalta lempialueelta. Se oli todella kaukainen ajatus, haave tarkemmin sanottuna.”

”Jos kipuilet ensiasunnon hankinnan kanssa, älä stressaannu tulevasta reels-sarjasta. Elämä muuttuu nopeilla sykleillä ja on muitakin tapoja säästää tulevaan, kuin oma kämppä,” hän muistuttaa.

Katso Soinnun kuva täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos