Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg tuo esille monia vaivaavan asian: ”Tulet kiroamaan itsesi…”

Sointu Borg tuo esille monia vaivaavan asian: "Tulet kiroamaan itsesi..."
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg julkaisi tänä vuonna ensimmäisen fyysisen kirjansa Röyhkeästi rohkea: Näin haistatat asialliset v**ut.

Hän lainaa silloin tällöin itseään Instagram-julkaisuissaan ja tällä kertaa hän toi esille vitkuttelun, mikä vaivaa monia.

Instagramissa julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä hän lainaa itseään kirjansa kappaleesta Kaikki kuolemme kuitenkin.

”Olen aivan saatanan taitava sepittämään itselleni erilaisia tarinoita. Sepustuksia, joilla voin välttää tekemästä päätöksiä. Vitkuttelen, jotta en joutuisi pettymään. Olen todella hyvä uskottelemaan itselleni, että olen valmiimpi tekemään ratkaisuja myöhemmin, sitten joskus tulevaisuudessa. Tänään kun ei ole hyvä päivä tehdä mitään pelottavaa tai radikaalia,” Sointu kertoo.

Sointu alkoi miettiä, millaisia asioita muut työntävät tulevaisuuteen. Hän sai Instagram-seuraajiltaan mielenkiintoisia vastauksia.

”Aloin kiinnostua vitkuttelun teemoista syvemmin. Kysyin Instagram-seuraajiltani, millaisia asioita he lykkäsivät tietoisesti tai alitajuisesti tulevaan. Sain satoja vastauksia. Moni lykkäsi eroa puolisosta, aika kun ei ollut otollinen avioerolle. Useat lykkäsivät irtisanoutumista töistä tai opiskelujen aloittamista,” hän kertoo.

”Joku oli virunut paskassa ja toksisessa työyhteisössä jo viisi vuotta. Hän oli toistellut itselleen vuosikausia, että ”ensi kuussa sen teen, silloin lähden”. Nainen oli jumissa ja odotti, että rohkeus työpaikan vaihtoon tippuisi taivaalta jonain kauniina päivänä. Pitäisikin kysyä häneltä, viruuko hän vieläkin samassa harmaassa rakennuksessa odottamassa ihan kohta rantautuvaa rohkeutta. Luultavasti,” hän miettii.

Hän huomauttaa, että ihmiset saattavat olla niin kiintyneitä mukavuusalueeseensa, etteivät he uskalla tehdä niitä päätöksiä, jotka voisivat muuttaa elämän suuntaa.

”Tutkimusten mukaan et tule katumaan kuolinvuoteellasi sitä, että uskalsit hypätä tuntemattomaan. Päinvastoin, tulet kiroamaan itsesi syvimpään helvettiin, mikäli unelmasi tyssäsivät siihen, ettei sinulla ollut kanttia kääntää jokaista korttia,” hän päättää kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos